Notícies | TV

El director de TV3 evita parlar d'un eventual ERO a la cadena

Eugeni Sallent afirma que la direcció vol negociar "un nou marc laboral" aquesta tardor, en la presentació de la nova programació
0 vots
La graella de tardor aposta per la continuïtat de programes consolidats. tv3

La graella de tardor aposta per la continuïtat de programes consolidats. tv3


El director de TV3, Eugeni Sallent, va evitar respondre ahir sobre un eventual ERO a Televisió de Catalunya durant la presentació de la nova temporada als estudis de Sant Joan Despí. Sallent, a pregunta d'e-notícies, va dir que "no és el moment perquè avui presentem la programació" i va insistir que "he dit repetidament que aquesta seria la darrera de les alternatives". Tanmateix, el director de la televisió pública catalana va assegurar que "a partir de la tardor, hem d'iniciar converses amb els representants del comitè d'empresa per afrontar els propers anys amb un nou marc laboral".
Seguint amb el model que ja va marcar la passada temporada, Televisió de Catalunya ha mantingut la continuïtat a la hora de confeccionar la programació per a aquesta tardor. D'aquesta manera, la graella de TV3 manté programes d'èxit, com la sèrie KMM, El convidat o l'APM, i hi afegeix noves propostes com les sèries Els borja i Odissees, a més de l'estrena de la segona temporada de Polseres vermelles, que sens dubte serà la gran estrella d'aquesta tardor.
"És una programació que vol ensenyar el que passa al món però també entretenir, divertir i emocionar", va dir Sallent, que va afegir que ho aconseguiran "amb petits canvis però sense cap gran revolució". Programes com Els Matins, Divendres, El Convidat, La RieraEl gran dictat repeteixen aquest any. Una altra de les novetats és la minisèrie Olor a colònia, dirigida per Lluís M. Güell i basada en la novel·la del mateix títol de Sílvia Alcántara, o l'adaptació d'El retaule del flautista, de Jordi Teixidor. Aquesta temporada també s'estrenarà l'adaptació de l'obra teatral Desclassificats, de Pere Riera, protagonitzada per Emma Vilarasau, Abel Folk i Toni Sevilla. Una altra de les apostes de la temporada és la sèrie Els Borja. A la vall d'Elah, American gàngsterInvictus, són alguns dels films que arribaran aquesta tardor.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (14:44 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 24 Abril.

16,7%

TELE 5

14,7%

ANTENA 3

9,9%

TVE 1

6,5%

LA SEXTA

5,6%

CUATRO

3%

NOVA

2,6%

FDF TELE5

2,3%

LA 2

2,3%

NEOX

2,3%

DIVINITY

Veure números complets.