Notícies | TV

"Diario de" torna aquesta nit a la graella de Cuatro

Mercedes Milá desemmascara un presumpte pedòfil, denuncia les ofertes laborals falses i es fa ressò de les agressions contra metges
16-09-2012 20:00
0 vots
La filosofia de l'espai segueix sent

La filosofia de l'espai segueix sent "tu denuncies i nosaltres responem". cuatro


Amb l'ajuda d'una col·laboradora, Mercedes Milá i l'equip del programa desemmascaren un home disposat a pagar 120 euros a una menor per mantenir relacions sexuals. A més, Diario de denunciarà la proliferació d'ofertes laborals falses i l'increment de les agressions a metges i infermeres per part dels seus pacients.
Res escaparà a la rigorosa anàlisi de l'espai d'investigació. Estafes, negocis il·legals, situacions fraudulentes, ofertes de treball falses i els estralls que les retallades provoquen en serveis socials imprescindibles seran algunes de les situacions que abordarà el programa conduït per Mercedes Milá, que avui dilluns, a partir de les 00.15 hores, tornarà a Cuatro amb un reportatge que mostrarà com la presentadora desemmascara un presumpte pederasta a la capital madrilenya.
Mercedes Milá s'enfronta a un pedòfil, en el primer cas de la nova temporada del programa. Fent-se passar per una adolescent, una col·laboradora del programa rep múltiples proposicions a través d'Internet, en què diversos homes la conviden a mantenir relacions sexuals a canvi de diners. Després de citar-se amb un d'ells en un parc, la reportera li assegura que és menor d'edat, qüestió que no porta el presumpte pedòfil a canviar d'idea sinó que insisteix a anar a dormir amb ella l'endemà a canvi de 120 euros. Milà es desplaça fins al punt de trobada, un apartament al centre de la capital madrilenya, per comprovar cara a cara si l'home està disposat a prostituir una menor d'edat.
"Seguirem fidels al nostre estil: tu denuncies i nosaltres responem, perquè la gent que ens veu és la nostra raó de ser des que ens envien el seu cas a la redacció fins que ho fem públic per poder ajudar-los", va explicar Milá sobre el retorn de Diari de a la graella de programació de Cuatro.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (07:42 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 22 Maig.

15,8%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

11%

TVE 1

7,6%

LA SEXTA

6,1%

CUATRO

2,9%

NOVA

2,6%

NEOX

2,6%

LA 2

2,6%

FDF TELE5

2,5%

DIVINITY

Veure números complets.