Notícies | TV

La segona temporada de KMM promet més drama

TV3 estrena a partir d'aquest dimecres els nous episodis de la sèrie de detectius
18-09-2012 06:47
0 vots
Els protagonistes de la sèrie TV3

Els protagonistes de la sèrie TV3

TV3 emet a partir del dimecres 19 de setembre la nova temporada de "KMM". La producció de TV3 i Diagonal TV, protagonitzada per Jordi Martínez, Marc Cartes i Núria Gago, portarà nous casos per investigar. "Tindrem de tot, capítols més dramàtics i també més lleugers. Hi haurà casos de nens desapareguts, explotació, conflictes d'herència o problemes empresarials", explica la cap de guionistes de la sèrie Anaïs Scchaff . La primera temporada de "KMM" va aconseguir l'any passat una audiència mitjana de 484.000 espectadors i una quota de pantalla del 15,6%.

"El millor -diu Kiko Ruiz, el director- és que aquesta segona temporada no hem de presentar els personatges. La gent ja els coneix i podem començar entrant en matèria des del primer capítol, com si aquests mesos no haguessin passat".

L'ànima de "KMM" continuaran sent els seus protagonistes: Jordi Martínez, en el paper de Kubala; Marc Cartes, com a Moreno, i Núria Gago, com a Manchón. De tornada de les vacances, els detectius reprenen la feina en el punt on l'havien deixat: una pila de casos nous. I no només això... L'atracció entre el Charly i l'Helena segueix creixent, però les coses es compliquen per moments. El Kubala està massa ocupat per ficar-s'hi. El detectiu es capfica en un cas que no hi ha manera de resoldre: la desaparició d'un nen. L'obsessió del Kubala per descobrir la veritat commocionarà la seva vida i la de la seva família.

A més, a cada capítol, els detectius seguiran resolent tota mena de casos: paparazzi que provoquen notícies, un actor adolescent que no es refia del seu pare i mànager, una herència d'un milió d'euros sense hereu, un home amnèsic, una núvia a la fuga, una vident estafadora o no...

Un pare i una mare

De tornada de les vacances, els detectius reprenen la feina en el punt on l'havien deixat. L'atracció entre el Charly i l'Helena segueix creixent. Treballen colze amb colze, però guardant les distàncies. A l'agència, han de localitzar i recuperar al fill desaparegut d'una clienta. La dona té la custòdia del fill i està desesperada. El pare ha raptat la criatura sense deixar cap rastre d'on són... El Kubala, pel seu compte, ha de tractar al cantant Ivan, un "ídol" d'adolescents bastant impresentable, a qui han robat la maqueta del seu segon disc.
L'atracció entre el Charly i l'Helena segueix creixent. Han de localitzar i recuperar al fill desaparegut d'una clienta, que té la custòdia del fill i està desesperada. El pare ha raptat la criatura sense deixar cap rastre d'on són... El Kubala ha de tractar al cantant Ivan, un "ídol" d'adolescents bastant impresentable, a qui han robat la maqueta del seu segon disc.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (07:42 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 22 Maig.

15,8%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

11%

TVE 1

7,6%

LA SEXTA

6,1%

CUATRO

2,9%

NOVA

2,6%

NEOX

2,6%

LA 2

2,6%

FDF TELE5

2,5%

DIVINITY

Veure números complets.