Notícies | TV

Els "Cocineros sin estrella" s'estrenen avui a Telecinco

El presentador d'informatius José Ribagorda recorrerà Espanya a través de quinze programes que recullen la millor cuina tradicional
17-11-2012 22:00
0 vots
El presentador d'informatius José Ribagorda fa el salt a la cuina. telecinco

El presentador d'informatius José Ribagorda fa el salt a la cuina. telecinco


Cocineros sin estrella, el nou espai conduït pel presentador d'informatius José Ribagorda, s'estrena avui a Telecinco amb l'objectiu de donar cabuda a la cuina tradicional a la petita pantalla.
Aquest espai serà un passeig per recordar els sabors a llenya i foc, l'art de cuinar exercit per tants cuiners i cuineres que no busquen cap altre premi que no sigui satisfer els seus comensals amb les receptes de tota la vida. L'essència de la gastronomia espanyola, en definitiva, serà la que conduirà juntament amb Ribagorda aquests Cocineros sin estrella.

Del sud fins a Arenys de Mar
El periodista ha recorregut tot el país buscant els plats més tradicionals i cuinats a foc o a llenya per cuiners que, encara que no són coneguts o no apareixen entre els més famosos, viuen la seva professió amb dedicació exclusiva.
En aquest programa, Ribagorda submergirà els espectadors a les cuines, els mostrarà les receptes, i ensenyarà l'essència i riquesa gastronòmica espanyola. Cocineros sin estrella consta de quinze programes, cadascun d'ells vinculats a un cuiner d'un restaurant que no té estrella a la famosa Guia Michelin.
En el lliurament d'avui, el presentador dels informatius es passa a l'àmbit gastronòmic juntament a Pepe Melero, cuiner i alma mater del restaurant El Campero, a Barbate. A partir d'aquí hi haurà programes dedicats a plats tradicionals del sud com el pescaíto (Miguel Palomo, del restaurant Alhucemas) o els ibèrics (Antonio Parra del Rinconcillo de Badajoz). El marisc es degustarà al D'Berto, ubicat a O Grove; i a restaurants de la costa mediterrània com el de les germanes Lolita i Paquita Reixach, l'Hispània d'Arenys de Mar. La gastronomia de l'interior del país es degustarà a restaurants de Toledo i Valladolid, o a la Casa Ciriaco de Madrid.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (02:01 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 21 Març.

17,5%

TELE 5

13,2%

ANTENA 3

9,3%

TVE 1

7,7%

LA SEXTA

4,3%

CUATRO

2,8%

NEOX

2,6%

LA 2

2,4%

NOVA

2,3%

FDF TELE5

2,1%

DIVINITY

Veure números complets.