Notícies | TV

Així es va crear el 'Demogorgon' de 'Stranger Things'

El monstre terrorífic de cap en forma de pètals amb dents va ser obra de Spectral Motion
03-01-2017 19:11
0 vots
 Facebook

Facebook

És 2017 i s'acosta una mica més la segona temporada de 'Stranger Things'. El primer lliurament de la ficció dels germans Duffer va veure la llum a l'estiu passat i ja s'ha convertit en un dels productes estrella de Netflix. I no només pels seus protagonistes, amb Eleven (Onze) al capdavant, sinó també pel seu enemic, el 'Demogorgon'.

Aquest monstre terrorífic de cap en forma de pètals amb dents va ser obra de Spectral Motion, una companyia que va comptar amb Mark Steger com l'actor sota el vestit animatrònic i les pròtesis i que ara ha compartit a través de Facebook una sèrie de fotografies darrere de les càmeres , així com un vídeo.

En aquests es pot veure el procés creatiu que va dur a terme l'estudi per donar amb la tecla del que requeria la idea dels Duffer i que havia plasmat l'artista Aaron Sims.

En plena promoció de la sèrie, al juliol de 2016, els Duffer s'expressaven així sobre la seva criatura: "Sempre ha estat un somni crear un monstre i dotar-lo de vida a la pantalla. No amb CGI, sinó de veritat. Construir. A l' igual que molts cineastes de la nostra generació, vam créixer amb pel·lícules de gènere que existien abans dels efectes especials per ordinador. Hi havia alguna cosa tangible que les feien especialment aterridores. Estem pensant en 'Alien' de Ridley Scott, 'La cosa' de John Carpenter i 'Hellraiser' de Clive Barker. Així que des de molt d'hora vam saber que volíem construir un monstre animatrònic".

A més, van afegir que la primera vegada que van veure el Demogorgon creat per Special Motion per a 'Stranger Things' "simplement ens va volar el cap i ens va transportar de tornada a la nostra infància". "La forma en què es movia era esfereïdora. Els 'pètals' del cap tenien vida pròpia, movent-se en patrons impredictibles i estranys. Se sentia orgànic. Horripilant. Reial", han conclòs.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (04:20 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 15 Octubre.

13,7%

TELE 5

11,9%

ANTENA 3

11,8%

TVE 1

8,5%

CUATRO

7,8%

LA SEXTA

2,6%

LA 2

2,6%

FDF TELE5

2,4%

NOVA

2%

13TV

2%

ENERGY

Veure números complets.