Notícies | TV

«La Riera» comença el nou any amb grans incògnites

La mort d'en Claudi i la recerca del culpable marquen avui el primer episodi de 2017
0 vots
La mort d'en Claudi és la gran incògnita per resoldre.

La mort d'en Claudi és la gran incògnita per resoldre.

Un cop finalitzades les vacances de Nadal, La Riera torna a les sobretaules de TV3. Avui, a les 15.50, arrenca el primer capítol del 2017 de la ficció, que s'acomiadarà definitivament el pròxim estiu per donar pas a una nova producció de la qual, per ara, encara no s'ha revelat cap detall.

A l'últim capítol abans de l'aturada nadalenca, la festa que en Claudi havia muntat per celebrar la firma del projecte de Can Sureda va acabar amb dos trets. Ara és el moment de descobrir que la víctima va ser en Claudi i s'inicia una etapa on s'haurà d'esbrinar qui és el culpable. No serà fàcil, perquè ha col·leccionat molts enemics al llarg de la seva vida.

La Lídia és la primera que arriba a casa d'en Claudi i se'l troba estirat al llit, ple de sang, i avisa la policia. Comencen les investigacions, que aniran a càrrec de la nova inspectora de policia, Rebeca Segarra. La Mercè és la primera a mentir, ja que assegura a la policia que la seva relació amb en Claudi era excel·lent.

Malgrat l'esgarrifós succés, la vida continua i Can Riera no tanca les portes. La Maribel els demana a tots que es posin les piles. Com és natural, a la Susi li cau el món a sobre. Per la seva banda, l'Imma fa prometre a la Maribel que es mirarà amb bons ulls la carta que ha escrit en Sergi. Ella ho fa, però no creu veure-hi res que es pugui aprofitar.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (20:23 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 24 Abril.

16,7%

TELE 5

14,7%

ANTENA 3

9,9%

TVE 1

6,5%

LA SEXTA

5,6%

CUATRO

3%

NOVA

2,6%

FDF TELE5

2,3%

LA 2

2,3%

NEOX

2,3%

DIVINITY

Veure números complets.