Notícies | TV

Àngel Llàcer torna a 'Tu cara me suena' després dels seus problemes al cor

El director del jurat explica que la seva absència en l'última gala es va deure a una pericarditis
16-02-2017 15:29
0 vots
 EFE

EFE

Àngel Llàcer ha volgut agrair a tots els que s'han preocupat pel seu estat de salut després d'absentar-se d'una de les gales de 'Tu cara me suena' a causa d'una pericarditis.

Llàcer va ser substituït a la gala per Silvia Abril com a membre del jurat, però aviat el veurem de tornada al plató, ja que el director només ha de prendre la medicació prescrita i seguir la recomanació mèdica de no realitzar esport en el termini de dos mesos. Per la resta té permès treballar i, per aquesta mateixa raó, Llàcer no ha pogut evitar acudir, durant el cap de setmana, a l'obra de teatre que representa a Barcelona.

Després absentar-se de la gala 'Tu cara me suena', programa presentat per Manel Fuentes, el mateix Llàcer va voler enviar un missatge a tots els espectadors a través d'un vídeo en què va aclarir els motius de la seva absència, encara que va aconseguir l'efecte contrari i van ser molts els que van mostrar la seva preocupació pel seu estat de salut.

De seguida les xarxes socials, tot un termòmetre de l'opinió pública, van esclatar enviant missatges d'afecte i ànim, una cosa que Llàcer agraeix enormement pel mateix mitjà: "Moltes gràcies a l'equip de @TuCaraMeSuena ia tota la gent que m'ha escrit i m'ha enviat forces. Així, un es recupera de seguida".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (01:04 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 17 Octubre.

18,6%

TELE 5

11,6%

ANTENA 3

9,4%

LA SEXTA

9,2%

TVE 1

4%

CUATRO

2,6%

FDF TELE5

2,6%

LA 2

2,4%

13TV

2,3%

ENERGY

2,2%

NOVA

Veure números complets.