Notícies | TV

Frank Cuesta seguirà els passos de Tarzan a Dmax

L'aventurer descobrirà l'enorme riquesa natural que hi ha als Estats Units, a partir del mes de maig, en una nova temporada de «Wild Frank»
0 vots
«Wild Frank» torna al canal Dmax. dmax

«Wild Frank» torna al canal Dmax. dmax

Després de destins exòtics i salvatges a Austràlia, el Brasil o l'Índia, Frank Cuesta seguirà els passos al seu «vell amic» Tarzan en un viatge que arrencarà a la «jungla d'asfalt» de Hollywood i que continuarà per diverses localitzacions de l'oest dels Estats Units. Serà a la nova temporada de Wild Frank, que arribarà al maig al canal Dmax, en la qual l'explorador mostrarà als espectadors la riquesa natural d'Estats Units, amb més de 400 espècies de mamífers, 750 espècies d'aus i 500 tipus de rèptils. Cuesta recorrerà l'oest del país a la recerca d' «increïbles llocs, pintorescs personatges i, sobretot, infinitat de bestioles de totes les mides i colors que s'aniran creuant en el seu camí», segons ha anunciat la cadena en un comunicat.

Després de Hollywood –«l'únic lloc del món on els somnis es converteixen en malsons i els malsons en somnis, on la realitat és una ficció i on la ficció es converteix en realitat, i és que aquí va néixer el cinema», explica Cuesta–, s'endinsarà en el desert de Mojave, les muntanyes de Sierra Nevada, la vall de Yosemite, el Big Sur i les Channel Islands, a més d'arribar a ciutats com Los Angeles i San Francisco.

Tot això en un homenatge al personatge de Tarzan, que «representa per a molts la il·lusió, la fantasia de créixer amb l'amor a la naturalesa i als animals», apunta Frank, que ha passat gairebé dos mesos en territori nord-americà per rodar aquesta nova temporada produïda, com en les altres, per Molinos de Papel en col·laboració amb Discovery.

Oferta de la BBC rebutjada

L'èxit de Frank Cuesta al canal Dmax no ha passat desapercebut. Aquesta mateixa setmana, l'aventurer lleonès ha reconegut, a través de les xarxes socials, haver rebutjat una oferta de la cadena britànica BBC. Segons Cuesta, «és grat que t'ofereixin un contracte i poder dir no a la BBC». L'espanyol ha explicat que no va acceptar la proposta perquè «paguen molt bé, però també estàs molt lligat».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (20:23 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 24 Abril.

16,7%

TELE 5

14,7%

ANTENA 3

9,9%

TVE 1

6,5%

LA SEXTA

5,6%

CUATRO

3%

NOVA

2,6%

FDF TELE5

2,3%

LA 2

2,3%

NEOX

2,3%

DIVINITY

Veure números complets.