Notícies | TV

«Juego de tronos»: Així són els tres primers episodis de la 7a temporada

HBO avança els títols i les sinopsis dels primers capítols que començarà a emetre el 17 de juliol
0 vots
La reina Daenerys. HBO

La reina Daenerys. HBO

En una jugada poc habitual, la cadena HBO ha publicat els títols i les sinopsis dels tres primers episodis de la setena temporada de«Juego de tronos». Els detalls que s'han revelat sobre aquests capítols llancen moltes sorpreses per una primera meitat de la temporada que se centrarà sobretot en els primers passos de Daenerys Targaryen en el seu retorn a Ponent.

A l'espera del proper 17 de juliol en què s'estrenarà la setena temporada de «Juego de tronos», a HBO i Movistar Sèries Xtra (Dial 12), els fans poden començar a saber per on navegarà la sèrie.

Episodi 1: 'Dragonstone'
Daenerys torna a casa i quina millor per celebrar-ho que utilitzar la llar ancestral de la Casa Targaryen, Rocadragón, com a base de les seves operacions i començar a dirigir a la invasió de Ponent? D'altra banda, Jon, flamant Rei al Nord, organitzarà les defenses contra el Rei de la Nit i els seus exèrcits de caminants blancs. L'altre fil d'aquest capítol ens portarà a Desembarco del Rey, on Cersei avalua els seus possibles moviments, que estaran envoltats per grans misteris.

Episodi 2: 'Stormborn'
Amb aquest capítol arriben les tensions per a Daenerys de la Tempesta, que rebrà una visita inesperada mentre que, per la seva banda, Tyrion estudia els plans per conquistar Ponent. A més, Jon Nieve haurà d'encarar una revolta a casa. Tot en un segon episodi per al qual ja s'esperen els primers moviments de l'ambiciós Meñique en els seus intents per manipular a Sansa Stark.

Episodi 3: 'The Queen Justice'
Amb dues reines proclamades els Set Regnes, és ben clar que el títol d'aquest episodi es refereix a la llei que imposarà cadascuna. A més, Jaime es trobarà davant d'una enèsima oportunitat per redimir-se, mentre Cersei pretén enviar un misteriós regal però, què és a quest regal i a qui el pretén fer arribar?

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (00:34 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 22 Abril.

13,5%

TELE 5

11,8%

TVE 1

10,8%

ANTENA 3

6,4%

CUATRO

5,9%

LA SEXTA

3,3%

FDF TELE5

2,7%

LA 2

2%

PARAMOUNT CHANNEL

2%

DIVINITY

1,9%

CLAN

Veure números complets.