Notícies | TV

'The Walking Dead': La 8a temporada ja té data d'estrena

La guerra contra Negan està a punt de començar a la novetat de la ficció zombi, que estarà dividida, com en temporades anteriors, en dues parts
20-07-2017 14:05
5 vots
Una escena de la sèrie 'The Walking Dead' AMC

Una escena de la sèrie 'The Walking Dead' AMC

La vuitena temporada de 'The Walking Dead', que tornarà a estar dividida en dues parts, ja té data d'estrena. La primera part de la nova etapa de la ficció zombi, en la qual s'espera que Rick, aliat amb Ezekiel i el seu regne, i Maggie, la flamant líder de Hilltop, s'enfrontin a la tirania de Negan i els seus salvadors, veurà la llum el diumenge 22 d'octubre.

I és que, com en temporades anteriors, la vuitena entrega de la sèrie tindrà 16 episodis i s'emetrà en dues parts. Els primers vuit episodis s'estrenaran des del 23 d'octubre fins desembre i els vuit restants a partir de febrer de 2018.

El rodatge dels nous capítols s'està duent a terme a Atlanta. Recentment la filmació va haver d'aturar-se després de l'accident mortal al set en què va perdre la vida John Bernecker, que feia el doblatge d'acció a la sèrie.

Serà el dilluns 23 d'octubre quan en tots els canals de FOX fora dels Estats Units, en 180 mercats al voltant del món i en menys de 24 hores després de l'estrena de la sèrie a USA, s'estreni el primer capítol d'aquesta vuitena temporada.

A FOX Espanya, a més de l'emissió del 'prime time' de dilluns 23, els incondicionals de la sèrie podran gaudir també d'una emissió gairebé simultània amb els EUA en la matinada del diumenge 22 al dilluns 23 d'octubre.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (20:05 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 19 Juliol.

12,9%

TELE 5

11,9%

TVE 1

11,5%

ANTENA 3

6,9%

LA SEXTA

5,5%

CUATRO

3,1%

NOVA

3,1%

FDF TELE5

2,8%

NEOX

2,6%

LA 2

2,4%

13TV

Veure números complets.