Notícies | TV

Sitges estrenarà el primer episodi de la sèrie «La Zona»

El «thriller» protagonitzat pel català Eduard Fernández arribarà a Movistar + el 27 d'octubre
23-08-2017 22:43
0 vots
«La Zona» se situa tres anys després d'una catàstrofe nuclear. movistar

«La Zona» se situa tres anys després d'una catàstrofe nuclear. movistar

El Festival de Cinema de Sitges estrenarà el capítol pilot de la sèrie original de Movistar + La Zona, un thriller policíac creat per Jorge i Alberto Sánchez-Cabezudo, que arribarà a la plataforma de pagament el proper 27 d'octubre. Protagonitzada per Eduard Fernández, Álvaro Cervantes, Alba Galocha, Alexandra Jiménez, Manolo Solo i Emma Suárez, entre d'altres, la ficció situa la seva trama tres anys després de l'accident que un reactor nuclear devastés una regió del nord d'Espanya.

En aquest context, l'inspector Héctor Uría, personatge al qual dona vida el català Eduard Fernández, torna al servei recuperat després de ser l'únic supervivent del primer grup que va acudir en auxili de la central. L'aparició d'un home brutalment assassinat a la Zona d'Exclusió l'arrossegarà a una investigació que posarà en qüestió el nou ordre establert en el món sorgit després de la catàstrofe. La Zona, que ha estat rodada en diverses localitzacions de Madrid i Asturies, disposa inicialment d'una primera temporada de vuit episodis de 50 minuts de durada cadascun.

«Ens vam plantejar portar el món de Txernòbil o Fukushima a un escenari local. Un entorn quotidià en el qual, després d'un accident, les regles i els rols socials donen la volta. Sobre aquest univers que es genera, plantegem un thriller policíac» assegura Jorge Sánchez-Cabezudo, segons un comunicat enviat ahir pel Festival de Cinema de Sitges.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (08:01 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 19 Juny.

15%

TELE 5

13,2%

ANTENA 3

9,9%

CUATRO

9,7%

TVE 1

7,4%

LA SEXTA

2,7%

NOVA

2,5%

FDF TELE5

2,2%

LA 2

2,2%

NEOX

2%

DIVINITY

Veure números complets.