Notícies | TV

Passions, odis i ambicions familiars a «Traición», la nova sèrie de TVE

?Ana Belén encarnarà la dolenta matriarca del clan ? La ficció constarà de deu capítols
13-09-2017 23:03
0 vots
La família Fuentes centra la trama de la nova ficció. rtve

La família Fuentes centra la trama de la nova ficció. rtve

La nova ficció de TVE, Traición, s'endinsarà en les passions, odis i ambicions d'una adinerada família propietària d'un bufet d'advocats, en la qual Ana Belén encarnarà la «dolenta dolentíssima» matriarca del clan.

La sèrie, que s'emetrà en prime time, arrenca quan el pare (Helio Pedragal) anuncia a la família que pateix una malaltia terminal i que vol fer canvis al bufet per recuperar l'esperit amb què el va crear 40 anys enrere, quan era «un advocat de causes perdudes», abans de contagiar-se de l'ambició de la seva esposa.

En aquesta reunió el patriarca revela a més un secret que afectarà tots els membres del clan i que desencadenarà una onada d'intrigues en el si de la família. Aquest és el punt de partida d'una ficció produïda per Bambú, que constarà de deu capítols i que s'estrenarà en l'últim trimestre de l'any, segons va revelar el director de Ficció de TVE, Fernando López Puig. El repartiment l'encapçala Ana Belén, «la dolenta sense pal·liatius» de tota la trama, segons va reconèixer la mateixa actriu, tot i que en aquestes relacions familiars «sortirà el pitjor de cada un», no només del seu personatge.

Malgrat això, rodar la sèrie és «molt divertit» perquè els intèrprets intenten «donar un sentit de l'humor negre» a la sèrie, va explicar Ana Belén, el personatge intentarà controlar i gestionar les destinacions dels seus fills.

Aquests són Almudena (Nathalie Poza), una advocada molt depenent de la seva mare i summament manipulable; Roberto (Pedro Alonso), un lletrat amb una ambició sense límits que dirigeix el bufet; Isabel (Manuela Velasco), una mestressa de casa preocupada per mantenir la imatge de la família; i Claudia (Natalia Rodríguez), una jove advocada que vol fer el bufet accessible a persones amb menys recursos.

El director de Continguts de TVE, Toni Sevilla, va definir la sèrie com «un viatge al costat fosc de l'ésser humà»: després de la revelació del primer capítol, els personatges «tindran els seus dubtes entre el bé i el mal».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (08:01 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 19 Juny.

15%

TELE 5

13,2%

ANTENA 3

9,9%

CUATRO

9,7%

TVE 1

7,4%

LA SEXTA

2,7%

NOVA

2,5%

FDF TELE5

2,2%

LA 2

2,2%

NEOX

2%

DIVINITY

Veure números complets.