Notícies | TV

Arriba l'esperada 8a temporada de «The Walking Dead»

La sèrie de zombis estrena aquesta nit la seva vuitena entrega amb 16 nous episodis
23-10-2017 14:52
0 vots
Un zombie de la vuitena temporada. AMC

Un zombie de la vuitena temporada. AMC

La cadena Fox Espanya estrena avui la vuitena temporada de "The Walking Dead".

Com en temporades anteriors, la vuitena entrega de la sèrie tindrà setze episodis i s'emetrà en dues parts. Els primers vuit episodis s'estrenaran des d'avui fins al desembre i els vuit restants a partir de febrer de 2018.

Segons la sinopsi dels propers capítols que ofereix FOX al seu web, després de reunir als supervivents sota el seu control i ensenyar-los una dura lliçó sobre com viure segons les seves regles, Negan (Jeffrey Dean Morgan) seguirà sembrant el caos dins dels diferents grups.

Noves trames

No obstant això, Rick (Andrew Lincoln) i els seus companys no es donaran per vençuts i tractaran de forjar aliances amb la resta de grups de supervivents per acabar amb les amenaces dels Salvadores en un món més ampli i perillós del que havien imaginat.

"The Walking Dead", una de les sèries més populars de la televisió creada i produïda per Frank Darabont i basada en el còmic homònim de Robert Kirkman, se centra en la història de Rick Grimes, un oficial de policia que en despertar d'un coma es troba amb un món postapocalíptic desconegut per a ell.

La civilització ha desaparegut a causa d'un inexplicable fenomen que fa que les persones mortes s'aixequin i ataquin les persones vives, transformant al seu torn en "caminants morts" (walking dead).

En trobar a la seva família, Rick s'uneix a un grup de supervivents convertint-se en el seu líder. A partir d'aquí, els episodis narren les vivències d'aquest grup, que ha de enfronta tant als caminants morts, com a altres grups de persones vives que també lluiten per subsistir i imposar el seu poder.

La setena temporada, que avançava una gran guerra que no va arribar, deixa un panorama obert perquè el grup de Rick, devastat per la pèrdua de dos dels seus amics, i l'exèrcit dels Salvadors del cruel Negan s'enfrontin finalment, humans contra humans .

Segons s'apunta també a la web, tant Andrew Lincoln (Rick) com Robert Kirkman (creador de la franquícia) asseguren que aquest episodi, el número 100 de la sèrie, serà un dels millors de tota la història de The Walking Dead. Tot seguit, l'avanç presentat per FOX:

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (05:14 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 21 Juny.

17,8%

TELE 5

11,5%

ANTENA 3

11,1%

TVE 1

9,9%

CUATRO

6,6%

LA SEXTA

2,6%

NOVA

2,5%

LA 2

2,5%

FDF TELE5

2,2%

NEOX

2,2%

DIVINITY

Veure números complets.