Notícies | TV

Jeffrey Tambor abandona la sèrie «Transparent»

El protagonista de la ficció d'Amazon, en la qual interpreta una dona transsexual, ha anunciat la seva renúncia després de ser acusat d'assetjament
20-11-2017 23:36
0 vots
L'actor Jeffrey Tambor. efe

L'actor Jeffrey Tambor. efe

L'actor Jeffrey Tambor, acusat d'almenys dos suposats casos d'assetjament sexual, ha renunciat a seguir participant a Transparent, la sèrie d'Amazon de la qual és protagonista. Segons ha informat el portal Deadline, les acusacions, provinents de membres de la mateixa sèrie, van ser rebutjades enèrgicament per l'intèrpret, però finalment el guanyador de l'Emmy i del Globus d'Or va decidir no seguir involucrat en el format.

«Encarnar Maura Pfefferman a Transparent ha estat un dels grans privilegis i de les millors experiències creatives de la meva vida», va dir l'actor en un comunicat enviat a la publicació. «El que ha quedat clar en les últimes setmanes és que aquest no és el treball per al qual vaig signar fa quatre anys», ha indicat sobre la sèrie creada per Jill Soloway. «Ja he deixat clar el meu profund penediment si alguna de les meves accions van ser mal interpretades per algú, però pensar que jo assetgi deliberadament a qui sigui és simplement fals», ha dit l'actor.

Les recents acusacions contra l'actor es van produir per part del seu exassistent personal, l'actriu transsexual Van Barnes, i l'actriu Trace Lysette, fet que va obligar Amazon a estudiar la possibilitat de prescindir de Tambor per a la cinquena temporada de la sèrie, segons Deadline. Els guionistes de la sèrie ja havien començat a planificar la nova temporada sense la presència de Tambor.

 La decisió de Tambor arriba poques setmanes després que qui va ser president d'Amazon Studios, Roy Price, renunciés al seu càrrec després que la productora Isa Dick Hackett ( The Man in the High Castle) l'acusés d'assetjament sexual.

Després de l'escàndol al voltant del poderós productor Harvey Weinstein, Hollywood viu immers en una enorme polèmica davant el degoteig constant de noves acusacions d'abús i assetjament sexual que esquitxen actors com Kevin Spacey i Dustin Hoffman i cineastes com Brett Ratner i James Toback.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (18:32 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 15 Juliol.

20,9%

TELE 5

10,5%

TVE 1

9%

ANTENA 3

5,8%

CUATRO

4,8%

LA SEXTA

3,1%

FDF TELE5

2,8%

LA 2

2,3%

MEGA

2%

PARAMOUNT CHANNEL

1,9%

13TV

Veure números complets.