Notícies | TV

'Stranger Things' tindrà una tercera temporada

Netflix va ser l'encarregada de confirmar la notícia a través de les xarxes socials
04-12-2017 11:25
0 vots
Els joves protagonistes de 'Stranger Thrings'. Netflix

Els joves protagonistes de 'Stranger Thrings'. Netflix

El misteri es queda a Hawkins, com a mínim durant l'any 2018. Així ho ha confirmat Netflix en fer oficial el que era ja un secret a veus: hi haurà una tercera temporada de 'Stranger Things', la popular sèrie dels germans Duffer amb estètica dels vuitanta convertida ja en un fenomen en si mateixa.

Com no podia ser d'una altra manera, la confirmació de Netflix a través de les xarxes socials també ha estat original. Inicialment, la plataforma ha apel·lat als seguidors de la sèrie amb una enquesta. "Hauríem de fer una altra temporada de 'Stranger Things'?", Ha estat la pregunta que ha mobilitzat més de 16.000 persones a favor de la continuació del misteri. En només tres hores.


"Per l'amor de Steve!", Ha estat la reacció de Netflix davant el previsible feedback, per després confirmar que la tercera temporada és un fet, esmentant de passada en Dart, el Demogorgon-mascota de Dustin.

La veritat és que la notícia no és cap sorpresa. Els germans Duffer ja ho havien revelat de manera extra-oficial, això sí, sense arribar a donar detalls sobre la trama. Ningú sap quin serà el paper d'Eleven o quins nous monstres esperen. Mentrestant, els fans de la sèrie poden veure totes les vegades vulguin la primera i la segona temporada. Un total de 15 episodis disponibles a Netflix.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (15:37 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 18 Juny.

15,3%

TELE 5

12,2%

TVE 1

12%

ANTENA 3

8,8%

CUATRO

8,4%

LA SEXTA

2,8%

NOVA

2,4%

LA 2

2,3%

FDF TELE5

2,2%

NEOX

2%

DIVINITY

Veure números complets.