Notícies | TV

Knightfall: La història dels Templers arriba a la televisió

La sèrie protagonitzada per Tom Cullen consta de deu episodis i s'estrena el 7 de desembre
06-12-2017 17:48
0 vots
Tom Cullen és el protagonista. HBO

Tom Cullen és el protagonista. HBO

Els Cavallers de l'ordre dels Templers revolucionaran HBO des d'aquest dijous 7 de desembre amb l'estrena de 'Knightfall'. La sèrie de deu episodis, protagonitzada per Tom Cullen, viatja fins a l'Edat Mitjana en una sèrie centrada en la misteriosa Ordre dels Pobres Companys de Crist i del Temple de Salomó, els coneguts com Cavallers Templers, dedicada a protegir relíquies del cristianisme que es veu en l'obligació de recuperar el Sant Grial.

Tom Cullen va confessar durant el seu pas per Madrid per presentar la nova aposta medieval d'HBO de protagonitzar una sèrie amb cavallers i lluites a espasa com 'Knightfall' és un dels seus somnis d'infantesa "fet realitat". L'actor britànic, que també ha participat en títols com 'Downton Abbey', 'Un món sense fi' o 'Black Mirror', també va destacar l'enorme treball de producció que hi ha en aquesta ficció medial per recrear amb tot luxe de detalls el món en què vivien els Templers.

En aquest sentit, ha destacat que quan va entrar per primera vegada en el set de rodatge es va quedar congelat. "Va ser com tenir una màquina del temps i retrocedir diversos segles", ha apuntat l'actor que també va confessar que el més avorrit va ser veure en l'obligació de guanyar diversos quilos de múscul per al paper, tot un desafiament des del punt de vista físic.

Però l'esforç va valer la pena ja que el seu paper de Landry és un personatge que, assegura, podria estar interpretant "tota la vida". I és que després d'estar cinc mesos revisant i rebutjant guions, quan li va arribar el llibret de 'Knightfall' va quedar meravellat. "És complex i brillant, planteja moltes qüestions interessants i tracta de traïcions, venjances, amor, fe, lleialtat, moral, mortalitat ...", va apuntar l'actor.

"Avui lluitem pel Sant Grial", anuncia un dels avenços llançats per HBO. I és que 'Knightfall' comença després de la caiguda d'Acre, on el Sant Grial ha desaparegut. Anys més tard, una pista surt a la llum suggerint l'actual parador del Grial i posa en marxa de nou als Templers, liderats pel valent cavaller Landry (Tom Cullen, 'Downton Abbey'), en una missió a vida o mort per trobar el calze de Crist perdut.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (02:58 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 19 Juny.

15%

TELE 5

13,2%

ANTENA 3

9,9%

CUATRO

9,7%

TVE 1

7,4%

LA SEXTA

2,7%

NOVA

2,5%

FDF TELE5

2,2%

LA 2

2,2%

NEOX

2%

DIVINITY

Veure números complets.