Notícies | TV

La Corporació Catalana de Mitjans té nou delegat a Madrid

Es tracta del periodista Albert Calatrava, que va arribar a la capital d'Espanya el 2005 a la delegació de Catalunya Ràdio
0 vots
Albert Calatrava. ddg

Albert Calatrava. ddg

El periodista Albert Calatrava és, des de la setmana passada, el nou delegat de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a Madrid. Calatrava, fins ara subdelegat en aquesta ciutat, assumeix així la màxima responsabilitat a la delegació conjunta de TV3 i Catalunya Ràdio, després que Josep Capella fos nomenat corresponsal de la CCMA a París.

La delegació de la CCMA a Madrid va ser la primera, l'octubre del 2014, que va unificar el funcionament dels serveis informatius de TV3 i Catalunya Ràdio, en el marc del procés de confluència de les redaccions d'informatius i esports.

Nascut a Barcelona el 1976, és llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Els seus inicis professionals van ser a Ràdio Estudi Esplugues, des d'on va passar a la redacció d'Informatius de Ràdio Barcelona (Cadena SER) i Onda Rambla Catalunya com a corresponsal a Madrid.

L'any 2005, Calatrava es va incorporar a la delegació de Catalunya Ràdio a Madrid com a redactor especialitzat en informació de tribunals i interior. Del 2012 al 2014 va ser delegat de Catalunya Ràdio a Madrid, i del 2014 fins ara havia estat subdelegat de la CCMA en aquesta ciutat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (05:35 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 24 Abril.

16,7%

TELE 5

14,7%

ANTENA 3

9,9%

TVE 1

6,5%

LA SEXTA

5,6%

CUATRO

3%

NOVA

2,6%

FDF TELE5

2,3%

LA 2

2,3%

NEOX

2,3%

DIVINITY

Veure números complets.