Notícies | TV

Telecinco comença a rodar la comèdia «Lontano da te»

L'espanyola Megan Montaner i l'italià Alessandro Tiberi protagonitzen la sèrie, que aborda, amb humor, el cataclisme de l'inici d'una relació amorosa
21-01-2018 22:51
5 vots
Telecinco comença a rodar la comèdia «Lontano da te»

Telecinco comença a rodar la comèdia «Lontano da te»

Megan Montaner ( Víctor Ros, Velvet Colección) i Alessandro Tiberi ( A Roma con amor, Tutto può succedere) encapçalen l'elenc de Lontano da te, la nova comèdia romàntica que Telecinco ja ha començat a rodar. Candela, una jove sevillana de 30 anys espontània, passional i amb ànima d'artista; i Massimo, un romà de 34 anys seriós, com cal i amb una vida ben planificada, es coneixen casualment en un aeroport. La seva primera trobada és un cúmul de despropòsits que deixa en evidència les diferències entre tots dos. No obstant això, de tornada als seus respectius països no deixaran de pensar l'un en l'altre.

L'evocació d'aquest record arribarà a ser tan obsessiva que desencadenarà un estrany fenomen: cada un d'ells apareixerà a la vida de l'altre sota la forma de «visions» en les més insospitades i delirants situacions, pretenent donar la seva opinió i influir en les seves decisions. Què signifiquen aquestes visions? Es tracta de fantasmes? Són producte d'una malaltia mental? O potser... serà l'amor el que està revolucionant les vides dels dos desconeguts? Candela i Massimo voldran que les «visions» desapareguin però, al mateix temps, sentiran que no poden viure sense elles.

Amb l'amor i l'humor com a elements dinamitzadors de les trames, Lontano da te abordarà el cataclisme emocional que provoquen els inicis de les relacions sentimentals -especialment quan els membres de la parella tenen un caràcter i una manera de ser totalment diferents i els separen milers de quilòmetres de distància- així com les petites i grans obsessions que poden condicionar les nostres decisions i per vergonya no compartim amb els altres. Roma, Sevilla i Praga seran els tres principals escenaris en els quals transcorrerà la història.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (06:22 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 17 Maig.

18,9%

TELE 5

12%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

7,4%

LA SEXTA

5,6%

CUATRO

2,9%

NOVA

2,9%

FDF TELE5

2,9%

LA 2

2,8%

NEOX

2,3%

13TV

Veure números complets.