Notícies | TV

«Equipo de investigación» busca Antonio Anglés

El programa dirigit i presentat per la catalana Glòria Serra celebra set anys d'emissions a La Sexta amb l'estrena del reportatge «El fugitivo»
25-01-2018 23:07
0 vots
Glòria Serra. atresmedia

Glòria Serra. atresmedia

Equipo de investigación celebra aquesta nit set anys d'emissions a La Sexta amb un reportatge especial centrat en la figura d'Antonio Anglés, l'assassí de les noies d'Alcàsser que, més de dues dècades després, segueix en parador desconegut. El format original del grup Atresmedia, que compta ja amb 270 reportatges, té per objectiu acostar al públic la realitat dels temes abordats mitjançant minucioses investigacions.

El reportatge El Fugitivo centra la mirada en la inversemblant fugida d'Antonio Anglés, un dels pròfugs més buscats a Espanya i al món, acusat de segrestar i assassinar les adolescents Míriam, Toñi i Desirée del municipi valencià d'Alcàsser: «25 persones que van ser testimonis d'aquesta fugida reconstrueixen allò que va passar fa 25 anys», assegura Luz Aldama, la directora de Programes d'Actualitat d'Atresmedia TV, segons ha informat el grup de mitjans.

El relat de la fugida d'Anglés, des de la nit del 27 de gener de 1993 fins la seva increïble desaparició el 24 de març d'aquell mateix any, no només mostra l'odissea d'una persecució històrica, sinó que perfila el retrat d'un delinqüent menys comú del que pensaven els investigadors. I és que per un dels crims que més ha trasbalsat l'opinió pública espanyola en les últimes dècades, només va poder ser condemnat Miguel Ricart, amic d'Anglés, que el passat 2013 va sortir de la presó, després que Europa dictaminés com a il·legal la Doctrina Parot.

Dirigit i presentat per Glòria Serra, Equipo de investigación compta amb un equip de 47 professionals treballant rere les càmeres per desenvolupar les tasques d'investigació, documentació, entrevistes i gravacions per assolir un resultat veraç. En els seus inicis, formava part de la graella d'Antena 3, però l'any 2013 va passar a emetre's a La Sexta. Des de llavors, el programa s'ha convertit en un pilar bàsic en la seva graella dels divendres.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:36 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 23 Maig.

15,8%

TELE 5

14,7%

ANTENA 3

9,9%

TVE 1

8,4%

LA SEXTA

5,3%

CUATRO

2,9%

NOVA

2,5%

FDF TELE5

2,5%

LA 2

2,3%

NEOX

2,1%

DIVINITY

Veure números complets.