Notícies | TV

La sèrie «The Alienist» arribarà a Netflix el pròxim 19 d'abril

El «thriller» de misteri psicològic està protagonitzat per Daniel Brühl, Dakota Fanning i Luke Evans
26-01-2018 23:31
0 vots
Daniel Brühl dona vida al protagonista, Laszlo Kreizler. netflix

Daniel Brühl dona vida al protagonista, Laszlo Kreizler. netflix

Netflix ha posat la data d'estrena per a una de les seves grans apostes de ficció del present any, la sèrie The Alienist. Protagonitzada per Daniel Brühl, Dakota Fanning i Luke Evans, els 10 episodis dels quals consta la primera temporada de la sèrie estaran disponibles a la plataforma a partir del pròxim 19 d'abril.

Aquest indestructible thriller psicològic està ambientat durant els anys d'or a la ciutat de Nova York, després de la guerra de Secessió americana. The Alienist segueix la vida de Laszlo Kreizler, (Daniel Brühl) un brillant i obsessiu «alienista» dedicat al polèmic camp del nou tractament de patologies mentals, que compta amb la clau per trobar un assassí en sèrie de nens petits.

Basada en la guardonada novel-la homònima de Caleb Carr, la sèrie també compta amb el protagonisme de Luke Evans ( La chica del tren) i Dakota Fanning ( Pastoral Americana). A The Alienist, Luke Evans interpreta John Moore, il·lustrador d'un diari, i Dakota Fanning com Sara Howard, una ambiciosa secretària decidida a convertir-se en la primera dona detectiu en un cos de policia. La sèrie també compta amb Brian Geraghty ( En tierra hostil) interpretant el cap de policia Theodore Roosevelt; amb Douglas Smith ( El caso Sloane) i Matthew Shear ( Mistress America) en els papers de Marcus i Lucius Osaacson, germans bessons que ajudaran a resoldre el misteri.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (06:22 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 17 Maig.

18,9%

TELE 5

12%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

7,4%

LA SEXTA

5,6%

CUATRO

2,9%

NOVA

2,9%

FDF TELE5

2,9%

LA 2

2,8%

NEOX

2,3%

13TV

Veure números complets.