Notícies | TV

Mila Ximénez abandona «Sálvame»

Després d'un enfrontament amb Carlos Lozano, la col·laboradora ha decidit desentendre's del programa
14-02-2018 16:51
5 vots
Mila Ximénez a «Sálvame». Telecinco

Mila Ximénez a «Sálvame». Telecinco

Mila Ximénez abandona per tercera vegada 'Sálvame'. La col·laboradora del programa, va protagonitzar la setmana passada una forta discussió amb Carlos Lozano que podria haver estat el motiu d'aquesta decisió. La sevillana no s'ha pronunciat directament sobre aquest assumpte, però des de l'enfrontament, no se l'ha vist massa pel plató.

Carlos Lozano ha agafat el relleu a Maria Teresa Campos com a Defensor del Poble i en tan sols dos dies ha aconseguit posar els col·laboradors del programa en contra seu. El nou defensor va carregar contra Mila apel·lant situacions i problemes anteriors que havien tingut entre ells. La discussió es va elevar fins al punt que Mila va confessar haver arribat al límit i que no estava disposada a consentir aquestes situacions.

Finalment Mila ha decitit deixar el programa almenys durant una temporada, influenciada també per la distància que el separa de la seva filla i néts. Carlos Lozano per la seva banda, diu no penedir-se de res i continua amb la seva secció de Defensor del Poble, després de sotmetre la decisió a les votacions del públic.

En dues ocasions Mila ja ha abandonat el programa per llargues temporades: la primera per la seva participació en el concurs de 'Supervivientes' i la segona per l'operació d'estètica a la qual es va sotmetre. Però tampoc és la primera col·laboradora que pren aquesta decisió, Kiko Matamoros i Raquel Bollo ja ho van fer deixant la porta oberta, tot i que de moment no han tornat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:36 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 23 Maig.

15,8%

TELE 5

14,7%

ANTENA 3

9,9%

TVE 1

8,4%

LA SEXTA

5,3%

CUATRO

2,9%

NOVA

2,5%

FDF TELE5

2,5%

LA 2

2,3%

NEOX

2,1%

DIVINITY

Veure números complets.