Notícies | TV

L'emblemàtica sèrie «7 Vidas» torna avui a Factoría de Ficción

La cadena recupera la comèdia, que es podrà veure per primer cop en format panoràmic
19-02-2018 09:03
5 vots
Una imatge de la primera temporada de la sèrie «7 Vidas» Mediaset

Una imatge de la primera temporada de la sèrie «7 Vidas» Mediaset

Considerada una de les millors comèdies de la història a Espanya, 7 Vidas va marcar una fita en la producció de ficció nacional. Va ser la primera a introduir el sistema de ficció curta americà gravant amb públic en directe i una de les principals produccions televisives a apostar per la introducció d'elements teatrals buscant la força interpretativa, la vis còmica i la capacitat d'improvisació dels actors. Aquesta icònica comèdia, referent i precursora del gènere sitcom a Espanya, arribarà a Factoría de Ficción des d'avui, per primer cop en format panoràmic. S'emetrà en aquest canal de Mediaset de dilluns a divendres a les 17.00 h.

Amb 7 Vidas, guardonada per la crítica amb un Ondas, 2 TP d'Or i 3 Fotogramas de Plata, entre altres distincions, el canal de sèries i cinema de Mediaset España reforça l'oferta d'humor nacional amb tot un clàssic que s'afegirà a als reeixits títols ja en emissió com La que se avecina, Aída i Los Ser­rano, entre d'altres.

A través d'un humor socialment incisiu, 7 Vidas mostra els conflictes quotidians, inquietuds i experiències vitals d'un grup d'amics i veïns que viuen en dos apartaments contigus, uns «eterns perdedors» que simulen ser més llestos del que són i que tenen una tendència natural per ficar-se en embolics i buscar problemes.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (15:37 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 18 Juny.

15,3%

TELE 5

12,2%

TVE 1

12%

ANTENA 3

8,8%

CUATRO

8,4%

LA SEXTA

2,8%

NOVA

2,4%

LA 2

2,3%

FDF TELE5

2,2%

NEOX

2%

DIVINITY

Veure números complets.