Notícies | TV

Els nois escullen a "¿Quién quiere casarse con mi hijo?"

Els candidats comuniquen a les seves mares la seva decisió final
27-03-2012 10:32
0 vots
 David fa un petó a Maria. cuatro.com

David fa un petó a Maria. cuatro.com

Molt prometia la final de "¿Quién quiere casarse con mi hijo?" i la veritat és que no va defraudar. A la gala final hi va haver temps per a tot, rialles, plors, queixes ...., una infinitat d'emocions que van mantenir als espectadors asseguts davant del televisor.

L'encarregat d'obrir la nit va ser Daniel, aquest jove informàtic que encara és verge i que després de veure que ha passat a la gala, sembla que seguirà sent-ho. Daniel va triar a Zaida com la seva favorita, però per sorpresa de tots, mare inclosa, el jove va decidir anar-se'n sol del concurs i va posar en els dits de la seva mare l'anell amb què s'hauria d'haver promès amb Zaida.

La nit seguia i arribava el torn de Rubén. La seva mare Rosi temia l'elecció del seu fill, però l'estudiant de periodisme va seguir les preferència de Rosi i va decidir quedar-se amb Graci. Els prejudicis inicials que Rosi tenia amb Graci, per ser aquesta mare soltera, van quedar de costat i totes dues es van fondre en una tendre abraçada davant l'atenta mirada d'un orgullós Rubén.

Després va arribar el torn de Toya i el seu fill. Igual que Daniel, José Luis no va voler anar-se amb cap noia i va decidir tornar a casa amb la seva mare. Toya va respirar alleujada perquè cap de les pretendientas del seu fill li agradava.

Durant el transcurs de gala, Lujan es va desplaçar fins a l'hotel on s'allotjava la mare de Luis Ángel, Mari Carmen, per mostrar el que va passar entre els pretendents del seu fill. Quan la bilbaïna va veure a Juan Carlos i Cristopher besant no s'ho podia creure. Amb molta ràbia continguda Mari Carmen li va explicar al seu fill que va passar. No seria l'última sorpresa de la nit per a ella.

Mentrestant, l'stripper i químic David Olid li comunicava al seu pretendienta Raquel que ella no era l'elegida. Olid va decidir triar a Maria, de qui va confessar estar enamorat.

Per tancar la nit, Luis Ángel va decidir donar a la seva mare una última alegria. Per la porta per la qual se suposava que anava a entrar Joan Carles va entrar Mohammed. Mari Carmen va trencar a plorar i va agrair al seu fill la decisió presa.

El balanç final, de cinc concursants, tres van marxar amb parella i amb la seva mares. Ara toca esperar a la pròxima entrega ....

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (07:42 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 22 Maig.

15,8%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

11%

TVE 1

7,6%

LA SEXTA

6,1%

CUATRO

2,9%

NOVA

2,6%

NEOX

2,6%

LA 2

2,6%

FDF TELE5

2,5%

DIVINITY

Veure números complets.