Aquesta nit, a les 22.35 h, TV3 emet un nou capítol de la segona temporada de Joc de cartes. Aquesta setmana, el presentador Marc Ribas es desplaçarà fins a la vall de Camprodon a la recerca del millor restaurant de cuina de cullera de la zona.

El primer restaurant a participar-hi serà la Fonda Rigà, a Tregurà de Dalt. El seu propietari és Albert Rigat i li agrada recordar que el seu restaurant té unes vistes privilegiades sobre la vall. A continuació, visitaran Can Jordi, un petit negoci en un poble encara més petit, Espinavell. La seva propietària es diu Eva Martínez i és una periodista que ho va deixar tot per anar a viure a la muntanya. La tercera concursant, de nacionalitat russa, es diu Nadia Milostivenko. És la cuinera del Panoràmix i va venir a Catalunya per amor. L'últim serà Can Xicoy, un restaurant de tota la vida molt a prop del centre de Camprodon. La seva propietària, Elena Costa, assegura que a la ciutat «hi ha moltes enveges».

I després, a les 23.55 h, es tornarà a emetre l'episodi de la primera temporada dedicat a la cuina d'alta muntanya de la vall de Boí. Joc de cartes és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir ser el millor.