Notícies | TV

Chicote al Mizuna Thai de Girona: «El sistema de treball és una merda com un piano»

'Pesadilla en la cocina' estrena temporada des del conegut establiment asiàtic situat a La Devesa
08-05-2018 16:42
0 vots

Alberto Chicote torna a posar-se mans a l'obra per intentar reconduir la situació de restaurants en situació catastròfica en la nova temporada de 'Pesadilla en la cocina'. El programa de La Sexta arrenca aquest dimecres, a partir de les 22.30 h, emetent el lliurament que el xef i el seu equip van enregistrar l'estiu de 2016 a la ciutat de Girona. Concretament, la missió de Chicote consistirà a ajudar als propietaris del restaurant Mizuna Thai, establiment especialitzat en gastronomia asiàtica que es troba al carrer Riu Güell, molt proper a La Devesa de la ciutat.

Problemes a la cuina, falta de comunicació, desorganització en el servei de taula i una mala gestió del negoci en general són alguns dels defectes que es poden veure a la promoció que La Sexta fa dies que emet per anunciar la nova temporada del programa de telerealitat. "Aquest sistema de treball és una merda com un piano", assegura Chicote en un avançament del vídeo del programa.


Chicote s'ocuparà d'avaluar diversos indicadors per intentar trobar solucions que millorin el funcionament de l'establiment i la satisfacció dels seus clients. El primer diagnòstic del xef sobre l'establiment gironí és que «el que va començar sent un restaurant xinès s'ha convertit en un negoci de menjar tailandès, japonès, xinès i coreà sense sentit».

En aquesta sisena temporada del programa, el xef també s'haurà d'enfrontar amb alguns personatges conflictius, tot visitant establiments situats a Almeria, València, Córdoba, Cantàbria, Astúries, Madrid o Pamplona, entre d'altres.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (09:44 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 17 Gener.

16,9%

TELE 5

13,8%

ANTENA 3

9,2%

TVE 1

7,6%

LA SEXTA

4%

CUATRO

2,8%

FDF TELE5

2,7%

NEOX

2,6%

LA 2

2,3%

NOVA

2,1%

13TV

Veure números complets.