Notícies | TV

TV3 estrena aquest estiu el programa «Rols de parella» amb Llucià Ferrer

Els espectadors coneixeran a fons la relació de diferents famosos en escenaris naturals com Roses
29-06-2018 23:40
0 vots
Llucià Ferrer, al mig, acompanyat de la Chenoa i en Carlos Latre. tv3

Llucià Ferrer, al mig, acompanyat de la Chenoa i en Carlos Latre. tv3

Rols de parella és la proposta d'entreteniment d'estiu de TV3 conduïda per Llucià Ferrer. El programa aprofitarà la complicitat entre dues persones perquè l'espectador les conegui millor, a elles i a la seva relació, que pot ser d'amistat o de parentiu.

El food truck de Rols de parella, amb el xef Carles Tejedor, i els escenaris naturals que es visitaran cada setmana serviran perquè Llucià Ferrer descobreixi moments i situacions que els convidats del programa han compartit al llarg de la seva vida.

Després, davant una taula parada i compartint un àpat que haurà cuinat uns dels dos convidats, la conversa i les reflexions evolucionaran sobre quin ha estat, és i serà el seu rol de parella.

La cantant Chenoa i el polifacètic Carlos Latre; l'exjugador professional de bàsquet Jordi Villacampa i el fundador de l'ONG Proactiva Open Arms, Òscar Camps, o l'actor de la sèrie Narcos Alberto Ammann i el músic Dani Macaco, entre d'altres, són algunes de les parelles que passaran pel programa en escenaris com el far de Vilanova i la Geltrú, la ciutadella de Roses o la plaça de la Fira de Cardona.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (04:58 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 21 Març.

17,5%

TELE 5

13,2%

ANTENA 3

9,3%

TVE 1

7,7%

LA SEXTA

4,3%

CUATRO

2,8%

NEOX

2,6%

LA 2

2,4%

NOVA

2,3%

FDF TELE5

2,1%

DIVINITY

Veure números complets.