Notícies | TV

TV3 dedica una nit especial a l'alpinista català Kilian Jornet

L'espai «De camí a l'Everest» mostrarà, amb un film i una entrevista, la preparació de l'esportista
03-09-2018 22:09
1 vot
Kilian Jornet serà el protagonista de la nit de TV3. @jsaragossa/ccma

Kilian Jornet serà el protagonista de la nit de TV3. @jsaragossa/ccma

TV3 dedicarà avui una nit temàtica a Kilian Jornet. El Departament d'Esports de TV3 ha elaborat una programació especial que, sota el títol De camí a l'Everest, estarà centrada en la gesta que l'esportista ceretà va aconseguir el maig de l'any passat, quan va assolir el cim de l'Everest dues vegades en només 6 dies, una fita mai aconseguida fins aleshores.

La nit temàtica començarà amb l'estrena a la televisió del film Path to Everest, que, presentat pel mateix Kilian Jornet, s'emetrà just després del TN vespre. Aquesta pel·lícula recull la preparació i posteriors ascensions de l'alpinista ceretà al sostre del món.

Tot seguit començarà un programa especial amb la presència de Kilian Jornet en un plató virtual espectacular que simula un refugi al camp base de l'Everest i que ha estat dissenyat especialment per l'equip de grafisme de TV3. En aquest programa hi participaran persones molt properes a l'esportista: l'alpinista Jordi Canals, que el va iniciar en les competicions de muntanya, i el doctor Dani Brotons, que sempre s'ha cuidat de la seva salut i li ha controlat la capacitat d'esforç en competició. La taula de convidats la completaran Núria Picas, esportista de muntanya en diferents disciplines, que actualment presenta Aire lliure a TV3, i Jordi Pons, pioner de l'alpinisme català, que als 85 anys segueix ben actiu a la muntanya.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (09:39 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 30 Desembre.

14,6%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

5,5%

LA SEXTA

4,7%

CUATRO

3,5%

LA 2

2,9%

FDF TELE5

2,9%

NOVA

2,3%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.