Notícies | TV

Torna l'«APM?» amb un informatiu satíric presentat per Alba Carreres

El presentador de «Katalonski» obrirà la catorzena temporada del programa de TV3
11-09-2018 22:46
0 vots
 TV3

TV3

TV3 emetrà avui el primer capítol de la nova temporada de l' APM?, en què s'estrenarà un informatiu satíric presentat per Alba Carreres. El cantant islandès i presentador de Katalonski, Halldor Mar, obrirà la catorzena temporada de l' APM?. En Halldor cantarà clàssics de l' APM? en anglès, explicarà acudits dolents i comprovarà que segueix sense saber fer-se selfies.

D'altra banda, Jordi Asturgó mostrarà tot el que ha passat a la manifestació de la Diada. A més, de l'estrena esmentada de l'informatiu satíric gens rigorós amb l'equip d' El Mundo Today, presentat per Alba Carreres, es descobrirà la secció Maderus i Catalan Trek, hi haurà un anunci de reciclatge franquista i un avanç de la pel·lícula Pirates de Catalunya.

Tot seguit, els presentadors i actors de TV3 pujaran al programa Al cotxe i acompanyaran l'Eloi Vila per parlar de les novetats de TV3 en aquesta nova temporada. Entre ells hi haurà l'Òscar Dalmau i l'Òscar Andreu, que codirigiran i copresentaran el late show La nit dels Òscars; Gemma Nierga, que entrevistarà els progenitors de personatges famosos a Els meus pares; Samantha Vall, que conduirà el talent show sobre oratòria El got d'aigua, amb l'ajuda de l'actriu Alba Florejachs i Gemma Lligadas, experta en argumentació; Queco Novell, que buscarà què hi ha de cert en els tòpics sobre els catalans a Trenquin tòpics; i les actrius Mercè Sampietro i Andrea Ros, que protagonitzaran la nova sèrie dels dilluns al vespre, Si no t'hagués conegut.

Torna «El foraster»

I els que venen a parlar dels programes que tornen són: Quim Masferrer, amb la sisena temporada d' El foraster; Joan Maria Pou, amb la segona temporada de Cases d'algú; Toni Soler, amb la segona temporada d' Està passant; Laura Rosel, amb la segona temporada de Preguntes freqüents; Marc Ribas, amb el Cuines; l'actor Eduard Farelo, que ja és un veterà de la sèrie Com si fos ahir, acompanyat de dos fitxatges d'aquesta nova temporada: Roger Coma i Míriam Iscla, i els presentadors dels Telenotícies i magazins de matí i tarda: Toni Cruanyes, Lídia Heredia ( Els matins) i Helena Garcia Melero ( Tot es mou).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (05:53 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 17 Abril.

13,2%

TELE 5

12,4%

ANTENA 3

8,2%

TVE 1

6,1%

LA SEXTA

5%

CUATRO

3,2%

LA 2

2,8%

FDF TELE5

2,7%

NEOX

2,5%

13TV

2,4%

NOVA

Veure números complets.