Notícies | TV

AMC i Atresmedia exportaran continguts en castellà a Europa

Els dos grups oferiran un nou paquet de sèries, pel·lícules i programes als principals operadors
08-10-2018 22:25
0 vots
«La casa de papel», una de les grans apostes del grup Atresmedia.

«La casa de papel», una de les grans apostes del grup Atresmedia.

El grup AMC Networks International Southern Europe (AMCNISE) i Atresmedia Internacional han arribat a un acord mitjançant el qual s'uneixen per llançar al mercat europeu un paquet de canals de contingut televisiu en espanyol. Així ho van donar a conèixer ahir les dues companyies audiovisuals, que van detallar que la primera aportarà els canals temàtics Canal Cocina (gastronomia), Canal Decasa ( Lifestyle), Sol Música (música espanyola) i Somos (cinema espanyol de tots els temps). Per la seva banda, el grup Atresmedia aporta Atrescine (cinema espanyol recent), Atreseries (sèries) i Antena 3 Internacional (notícies i entreteniment). El paquet es comercialitzarà a través dels principals operadors d'Europa.

«Amb aquest acord posarem a disposició de tots els teleoperadors d'Europa l'oferta més variada i exclusiva de contingut televisiu espanyol. Aquest nou paquet de canals respon a la creixent demanda de contingut en espanyol a Europa, on resideixen uns 23 milions de castellanoparlants», ha declarat el vicepresident Sènior de Vendes, Màrqueting i Digital de AMCNISE, Manuel Balsera.

De la seva banda, el director general d'Atresmedia Internacional, Javier Nuche, ha assegurat que «després d'haver multiplicat per quatre el nombre d'abonats als canals de Atresmedia a Llatinoamèrica i Estats Units, el següent repte era aconseguir un creixement a Europa, on també existeix gran potencial».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (08:42 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 23 Juny.

16,8%

TELE 5

9,5%

TVE 1

8,8%

ANTENA 3

5,6%

CUATRO

5,1%

LA SEXTA

2,9%

LA 2

2,9%

FDF TELE5

2,6%

ENERGY

2,5%

NEOX

2,5%

13TV

Veure números complets.