Notícies | TV

Casado, orgullosa d'haver trencat el sostre de vidre a l'Acadèmia de la TV

La periodista de TVE és la primera dona que ocupa el càrrec de presidenta de la institució
06-12-2018 01:10
0 vots
La periodista María Casado. ACADEMIA TV

La periodista María Casado. ACADEMIA TV

La nova presidenta de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió (ATV), María Casado, va reconèixer sentir-se orgullosa de ser la primera dona a ocupar aquest càrrec i va afirmar que «està molt bé» haver trencat el sostre de vidre en aquesta institució. «Ser la primera al final trenca, però no ho he fet sola. Tinc la immensa sort i l'orgull de tenir un equip equilibrat entre veterans, joves, dones, homes, companys de tot Espanya i de totes les televisions. Però sí, està molt bé haver trencat aquest sostre de vidre», va assegurar.

Això no obstant, Casado (Barcelona, 1978), que succeeix Manuel Campo Vidal després de 12 anys al capdavant de l'Acadèmia de la Televisió, desitja que arribi el dia que «un fet com aquest» deixi de ser notícia i es normalitzés la situació perquè, va subratllar, les redaccions dels mitjans i les facultats de periodisme són plenes de dones. «Falta arribar a aquells llocs de responsabilitat. Tant de bo algun dia, i no tardem molt, no ens sorprenem i no hàgim d'utilitzar aquest titular», va afegir la periodista de TVE.

Amb tota la il·lusió del món i amb la responsabilitat de representar tanta gent que es dedica a la televisió, Casado afronta la seva presidència de l'ATV amb la intenció de rellançar la institució i fer-ho amb una «mirada cap al futur».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (05:39 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 19 Agost.

12%

TELE 5

11,8%

ANTENA 3

7,7%

TVE 1

6,5%

LA SEXTA

5,9%

CUATRO

3,3%

FDF TELE5

3%

ENERGY

2,9%

NEOX

2,9%

LA 2

2,4%

NOVA

Veure números complets.