Notícies | TV

Els germans Torres anuncien la seva sortida de TVE

Els xefs expliquen, en un comunicat, que deixaran la cadena el pròxim mes de febrer
12-12-2018 23:49
0 vots
Els Torres volen centrar-se en altres projectes RTVE

Els Torres volen centrar-se en altres projectes RTVE

Els germans Sergio i Javier Torres han anunciat a través de les xarxes socials que el proper mes de febrer deixaran el programa que duen fent des de fa tres anys a Televisió Espanyola per «dedicar-nos a altres projectes». Després d'assenyalar en el comunicat a través del seu compte a Twitter que «des de fa més de tres anys, a través del nostre programa, hem compartit moments inoblidables, grans receptes i el nostre 'To Torres'», els bessons consideren que ha arribat «el moment de fer una pausa».

Asseguren que actualment necessiten centrar-se en els seus projectes fora del món de la televisió, després d'«un any de vertigen» en què han llançat el restaurant Alas a l'aeroport de Barcelona i «el nostre projecte més ambiciós i personal, Cocina Hermanos Torres, amb el qual ja hem aconseguit dues estrelles Michelin».

Els Torres, tal com tenen pactat amb RTVE, seguiran gravant programes fins al mes de febrer i mantindran la seva cita diària a la televisió amb els seus nombrosos seguidors fins al mes de març. «A partir de llavors posarem la mirada en altres objectius i continuarem treballant en plans que ens tornin a ajuntar amb tots vosaltres en un futur pròxim», afegeixen. Finalment, els dos populars germans subratllen que la fi del programa el pròxim mes de març «no és un adeu al món audiovisual, és un fins després».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (15:10 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 17 Octubre.

18,6%

TELE 5

11,6%

ANTENA 3

9,4%

LA SEXTA

9,2%

TVE 1

4%

CUATRO

2,6%

FDF TELE5

2,6%

LA 2

2,4%

13TV

2,3%

ENERGY

2,2%

NOVA

Veure números complets.