Notícies | TV

RTVE selecciona les deu cançons que competiran per ser al festival d'Eurovisió

Un dels temes, interpretats pels concursants d'OT, representarà Espanya el maig a Tel Aviv
05-01-2019 00:29
0 vots
Famous, guanyador del concurs, interpretarà el tema «No puedo más». RTVE

Famous, guanyador del concurs, interpretarà el tema «No puedo más». RTVE

La selecció de les deu cançons que aspiren a representar Espanya al festival d'Eurovisió de 2019 ha finalitzat. RTVE ha triat els set temes que s'uniran als tres més votats pels usuaris de RTVE.es. Les deu cançons participaran a la gala que La 1 emetrà pròximament perquè el públic decideixi quin tema i quin artista de la darrera edició d' Operación Triunfo acudiran el pròxim mes de maig a Tel Aviv.

Les set cançons escollides per la comissió d'avaluació han estat: Hoy soñaré (de Jesús Cañadilla i Alejandro de Pinedo) que interpreta Sabela; La venda (d'Adrià Salas, el cantant de La Pegatina) que canta Miki; Nadie se salva (de Maria Peláe, Nil Moliner i Javi Garabatto) a la qual posaran veu Natalia i Miki; i No puedo más (de Leroy Sánchez, Louis Biancaniello i Nolan Sipe) a càrrec de Famous, que es va proclamar guanyador de l'última edició del talent de Televisió Espanyola.

Així mateix, també han estat seleccionades Qué quieres que haga, (de David Santisteban i Índia Martínez), interpretada per Julia; Se te nota (de Juan Pablo Isaza i Juan Pablo Villamil, de la banda colombiana de pop-rock Morat), per Carlos Right i Todo bien (de Sananda, Chris Wahle, Andreas Öhrn i Juan Carlos Fuguet López), cantada per Marilia.

Aquests set temes se sumen als tres més votats pels usuaris de RTVE.es, que també participaran a la gala de preselecció: Muérdeme (Juan Luis Suárez, David Feito, d'El Sueño de Morfeo, Victòria Riba, Núria Azzouzi i Rosa Martínez) a càrrec de Maria; Hoy volveré a reir otra vez (de Jacobo Calderón i Álex Ubago), per Noelia i La llave (de Merche i Ander Pérez, Núria Azzouzi i Rosa Martínez), que cantarà Natàlia.

Els compositors de cada peça es posaran a treballar amb els concursants d'Operación Triunfo a partir del pròxim dilluns, amb l'objectiu de donar forma final a cada una de les cançons. A partir d'aquest moment, RTVE posarà en marxa un procés per tal d'escollir la cançó que representarà Espanya al festival de la cançó, que se celebrarà el mes de maig a Israel.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (16:41 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 18 Juny.

14,8%

TELE 5

13%

ANTENA 3

9,6%

TVE 1

7,6%

CUATRO

6,9%

LA SEXTA

3,2%

FDF TELE5

3%

LA 2

2,6%

NEOX

2,1%

NOVA

2%

ENERGY

Veure números complets.