Notícies | TV

Mario Vaquerizo reapareix per explicar la malaltia degenerativa que pateix

El popular cantant s'ha allunyat de la televisió i ha preocupat als seus seguidors
21-01-2019 16:06
0 vots
Mario Vaquerizo reapareix per explicar la malaltia degenerativa que pateix

Mario Vaquerizo reapareix per explicar la malaltia degenerativa que pateix

Després d'un temps allunyat de la televisió i la vida pública i fer saltar les alarmes dels seus seguidors pels seus preocupants missatges a les xarxes socials, Mario Vaquerizo s'ha assegut al plató de 'Sábado Deluxe' per explicar el problema de salut que el manté completament fora dels escenaris i vida social.

"Tinc una degeneració que acaba en artrosi crònica. Sóc un pacient molt dolent, el dolor continuat no el puc sofrir. No puc córrer ni pentinar-me amb l'assecador, però beure cervesa sí. La meva malaltia m'està afectant tant que no tinc ganes de f .. . ", ha explicat amb l'humor que el caracteritza el marit d'Alaska, fent així públic el seu problema degeneratiu dels ossos.

Però tot i els grans dolors d'esquena que pateix, Mario ha volgut tranquil·litzar tots els seus seguidors i confessa: "No em passa res, Espanya. El metge m'ha dit que això és per sempre, però que em recuperaré", assegurant que la solució per als dolors és "fer exercicis".

Quant als seus plans de futur ha declarat: "El meu pla és comprar la llibreria del costat de casa meva i vendre objectes d'Alaska i meus. I per un euro més poden pujar a casa", confessat que: "Tinc cinc i sé en diran capitalista". Ha publicat diversos missatges a Instagram sobre la seva malaltia:

Ver esta publicación en Instagram

A ver cómo empiezo: Antes de nada muy feliz Año nuevo a todos. Llevo varios días desaparecido y metido en la cama por culpa de un pinzamiento o como se diga en la espalda que me sigue teniendo k.o y sin ganas de nada ni nochevieja ni contestar a mensajes ni ganas de hablar ( y mira que es difícil)... en fin un cuadro y con un diagnóstico que me obliga a estar en reposo durante más de una semana. Pero como soy una mariquita inquieta y no puedo quedarme quita fiel a mi naturaleza solo desearos lo mejor para este año y avisaros que en breve el huracán vaquerizo volverá por la puerta grande mientras tanto besos para todas. Gracias a @gattimania por el súper retrato que forma parte del xmas navideño de @fangoriaoficial y Nancys Rubias. Y Gracias a @alaskaoficial por los cuidados y a @littlejoe_es y @martavaquerizooficial por aguantarme mis momentos de delirios

Una publicación compartida de Mario (@mariovaquerizooficial) el

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (03:30 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 19 Agost.

12%

TELE 5

11,8%

ANTENA 3

7,7%

TVE 1

6,5%

LA SEXTA

5,9%

CUATRO

3,3%

FDF TELE5

3%

ENERGY

2,9%

NEOX

2,9%

LA 2

2,4%

NOVA

Veure números complets.