TV3 emetrà en directe proves del Mundial de MotoGP. Concretament seran els Grans Premis de l'Argentina (31 març) i el de València (17 novembre), dels quals es farà la transmissió en directe per TV3, juntament amb les curses de les altres dues categories del Mundial, Moto2 i Moto3.

Les sessions de classificació també seran retransmeses en directe. Al marge de la retransmissió d'aquests dos grans premis, la resta de proves del Mundial tindran una àmplia cobertura en forma de resum d'una hora, que s'emetrà cada diumenge de competició a partir de les 23.30 h.

Gràcies a l'acord del Departament d'Esports de TV3 amb la plataforma Dazn, que té els drets de la competició, els aficionats a les motos podran seguir tots els detalls del Mundial de motociclisme, de manera puntual i en català a través de TV3. En la categoria de MotoGP hi participen sis catalans, un terç de la graella: l'actual campió, Marc Márquez, Maverick Viñales, els germans Pol i Aleix Espargaró, Tito Rabat i Àlex Rins. També destaquen els noms del mallorquí Jorge Lorenzo o els italians Valentino Rossi i Andrea Dovizioso.

L'última vegada que TV3 va poder emetre una prova del Mundial de motos va ser fa més de 3 dècades, l'any 1988, quan Sito Pons es va proclamar campió en la categoria de 250 cc per primera vegada.