Notícies | TV

Jordi Basté mostra els avenços científics i tecnològics al món

El popular periodista estrena demà diumenge a TV3 el nou programa viatger «No pot ser!»
16-03-2019 01:11
0 vots
Jordi Basté viatja al Japó en el primer lliurament del programa «No pot ser!». CCMA

Jordi Basté viatja al Japó en el primer lliurament del programa «No pot ser!». CCMA

TV3 estrena demà el programa No pot ser!, presentat per Jordi Basté, un espai que intenta explicar de forma «amena i entretinguda» els aspectes tecnològics i científics pioners a la societat. Són tretze episodis independents amb temàtiques diferents, com els cotxes sense conductor, el món virtual, l'amor programat o els robots als quiròfans, entre d'altres. Basté protagonitzarà cada un d'aquests capítols, en què analitzarà els temes a través d'una «mirada ingènua». El periodista assegura que «és un programa de ciència ficció que passa al present» i que un dels objectius és apropar la tecnologia explicada per algú que, com apunta Basté, no n'és un expert.

Els valors de l'amistat

Amics a la carta serà el primer capítol de No pot ser!. Un viatge de descoberta que convida a parlar dels valors de l'amistat en temps de xarxes socials, a reflexionar sobre la cultura del postureig digital i a identificar els nous límits i conflictes que ens planteja la tecnologia. Jordi Basté viatja al Japó per conèixer una empresa que es dedica a llogar amics i familiars per a tots aquells que viuen esclaus del postureig a les xarxes socials.

A l'altra punta del món, als Estats Units, i concretament a San Diego, es descobreix amb l'enginyera russa Eugenia Kuyda com la intel·ligència artificial permet mantenir un amic per sempre, encara que hagi deixat aquest món.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (06:06 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 27 Maig.

14,3%

TELE 5

12,3%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

8,1%

LA SEXTA

5%

CUATRO

2,8%

NOVA

2,6%

13TV

2,6%

FDF TELE5

2,5%

LA 2

2,3%

ENERGY

Veure números complets.