Notícies | TV

El Tribunal Suprem avala el cessament de l'emissió de «Pasapalabra»

El grup ITV Global Entertainment reclama a Mediaset els drets de propietat intel·lectual
04-04-2019 11:19
0 vots
Christian Gálvez. Telecinco

Christian Gálvez. Telecinco

El futur del programa 'Pasapalabra', presentat per Christian Gálvez, és incert. El Tribunal Suprem avala que Mediaset ha de cessar l'emissió del programa. Segons publica Expansión, el diari ha tingut accés a un acte en el qual el TS rebutja el recurs que presentava la propietària de Telecinco respecte als drets d'emissió del programa, reclamats pel grup britànic ITV Global Entertainment.

L'Audiència Provincial de Madrid va donar la raó al 2016 al grup britànic ITV i va establir que Telecinco havia de cessar l'emissió de 'Pasapalabra' i no podia utilitzar ni el nom del programa ni el seu format.

Després de la sentència, el grup Mediaset va ser condemnat a indemnitzar amb 15 milions d'euros al grup anglès. Aquesta decisió va ser ratificada posteriorment, reduint la indemnització a 7 milions.

Les dues parts van recórrer al Tribunal Supremio i segons ha informat Expansión "El TS només admet un dels motius del recurs que plantejava Mediaset, l'únic que va a jutjar, relatiu a la indemnització per drets de propietat intel·lectual equivalent a l'import dels guanys obtinguts per l'ús del format i del nom".

El grup de comunicació Mediaset ha emès un comunicat en què aclareix que "la sentència no és ferma ni executable, sinó que serà revisada pel Tribunal Suprem". D'aquesta manera, la quantia exacta de la indemnització no se sabrà fins que el TS revisi el recurs i fins i tot podria augmentar si Telecinco no cessa l'emissió de 'Pasapalabra' i el TS dóna la raó a la ITV Global Entertainment

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (00:54 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 17 Febrer.

14,5%

TELE 5

12,6%

ANTENA 3

9,7%

TVE 1

7,9%

LA SEXTA

5,6%

CUATRO

3%

LA 2

2,8%

FDF TELE5

2,4%

ENERGY

2,2%

NOVA

2,2%

13TV

Veure números complets.