Notícies | TV

«Joc de Trons» bat rècords, amb 17,4 milions d'espectadors

Gran arrencada de la temporada final de la sèrie d'HBO, que supera la seva marca històrica
17-04-2019 23:26
0 vots
Una escena del retorn de la reeixida sèrie. HBO

Una escena del retorn de la reeixida sèrie. HBO

El primer episodi de la vuitena i última temporada de Joc de Trons ha batut de nou el seu propi rècord d'audiència, en aconseguir els 17,4 milions d'espectadors als Estats Units, segons ha informat HBO. No és la primera vegada que la sèrie d'HBO supera els seus grans resultats d'audiència. Més de 16 milions de persones van veure el primer episodi de la setena temporada, i el desenllaç de l'anterior lliurament va arribar als 16,9 milions d'espectadors, establint en aquesta xifra el màxim d'audiència de la ficció fins a l'inici de la vuitena temporada sobtadament de l'estrellat.

Segons ha indicat HBO, «com a mostra de l'evolució dels hàbits de consum dels subscriptors, el servei de streaming HBO Now va viure un augment d'aproximadament el 50% de visionats en comparació amb el final de la temporada passada», a més de gairebé doblar (97%) «els seus números" comparada amb l'inici de la setena temporada».

Així, la nit de l'estrena de Joc de Trons, el passat diumenge, va ser «la nit amb més activitat de la història d'HBO». La mitjana d'espectadors per episodi de l'aclamada sèrie arriba als 32,8 milions, com ha assenyalat HBO.

Amb cinc episodis restants de la temporada final, quatre d'ells al voltant dels vuitanta minuts de durada, HBO es frega les mans davant l'èxit que ja ha començat a collir el desenllaç de Joc de Trons.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (02:39 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 19 Agost.

12%

TELE 5

11,8%

ANTENA 3

7,7%

TVE 1

6,5%

LA SEXTA

5,9%

CUATRO

3,3%

FDF TELE5

3%

ENERGY

2,9%

NEOX

2,9%

LA 2

2,4%

NOVA

Veure números complets.