Notícies | TV

Besalú, escenari de la tercera temporada de Westworld d'HBO

El rodatge de la sèrie es realitzarà durant aquest mes de maig
08-05-2019 07:26
0 vots
 HBO

HBO

Besalú acollirà el rodatge de la tercera temporada de la sèrie Westworld de l'HBO que s'estrenarà el 2020.

Les dates del rodatge són els dies 22, 23 i 24 de maig i les localitzacions encara estan per determinar, tot i que, els carrers del nucli històric tenen moltes possibilitats de ser-ne els protagonistes. Els establiments d'aquesta zona hauran de tancar per poder rodar les escenes. La productora ja ha arribat a un acord amb els comerciants per compensar les pèrdues de les tres jornades.

Les informacions que envolten aquest rodatge s'estan portant amb molta discreció i no es coneixen gaires detalls.

El càsting per participar com a figurant —se'n busquen uns noranta— se celebra avui a l'Hotel Melià de Girona.

El perfil que busca l'empresa contractada pel càsting és bàsicament homes d'entre 18 i 40 anys, tot i que no tanquen les portes a la gent que superi aquest llindar. Els figurants hauran de fer de soldats alemanys i per això estan especialment interessats en persones que tinguin trets físics nòrdics o centreeuropeus. A més, com que hauran de fer de soldats, tindran especial importància aquelles persones que sàpiguen agafar una arma com ara una pistola o una escopeta. Concretament estarien interessats en militars, policies o estudiants de policia.

Cada persona seleccionada per sortir en un fragment de la sèrie de l'HBO cobrarà com a mínim 50 euros per cada jornada de rodatge.

A banda del rodatge a Besalú, la sèrie també gravarà algunes escenes a Llevant (País Valencià). En aquest cas, el rodatge es farà durant el 20 i el 21 i el càsting es va fer aquest dilluns a València.

Segona producció del 2019 a la demarcació

Aquesta és la segona sèrie d'HBO que es rodarà a les comarques gironines aquest any. Aquesta setmana també s'han gravat escenes a la Jonquera (Alt Empordà) de la nova sèrie 'Foodie Love' de la directora Isabel Coixet.

A més, la ciutat de Girona també va acollir el rodatge de 'Joc de Trons' el 2015. Un rodatge que va mobilitzar durant més d'una setmana la capital gironina i va omplir de curiosos per saber què passaria en la sisena temporada. Aquesta sèrie també era una producció de la cadena de televisió HBO.

'Westworld' està basada en la pel·lícula de 1973 escrita i dirigida per Michael Crichton (Jurassic Park) i s'ha creat per a la televisió amb els productors executius Jonathan Nolan i Lisa Joy. Entre el repertori d'actors de la sèrie hi ha Anthony Hopkins, Ed Harris, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Evan Rachel Wood i James Marsden

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (11:21 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 25 Agost.

11,3%

TELE 5

9,6%

TVE 1

9,4%

ANTENA 3

5,6%

CUATRO

4,1%

LA SEXTA

3,1%

ENERGY

3%

13TV

3%

NEOX

2,8%

FDF TELE5

2,6%

NOVA

Veure números complets.