Notícies | TV

Thais Villas barrejarà humor i tecnologies a TV3 amb «Control T»

Quatre humoristes i famosos acompanyaran des de dilluns la presentadora en aquest nou espai
07-05-2019 22:00
0 vots
Thais Villas barrejarà humor i tecnologies a TV3 amb «Control T»

Thais Villas barrejarà humor i tecnologies a TV3 amb «Control T»

L'edifici Ponent de TV3 va acollir ahir al migdia la presentació de Control T. En el nou programa de les nits de dilluns a TV3, produït en col·laboració amb DLO Magnolia, Thais Villas mostrarà vídeos divertits i farà provar als diferents col·laboradors i convidats noves aplicacions per veure qui guanya les diferents proves. A l'acte hi van assistir Vicent Sanchis, director de TV3; Cristian Trepat, cap d'Entreteniment i Culturals de TV3; Carles Torras, director de continguts DLO Magnolia; Thais Villas, presentadora, i les convidades del programa, Alba Florejachs i Anna Bertran.

Sanchis va explicar que amb el nou programa «hi ha una intenció clara des de TV3 de donar tota la importància que es mereixen les noves tecnologies, les xarxes socials i internet. Altres programes com No pot ser, o Les de l'hoquei i el FAQs, ja ho fan de manera indirecta a través de les xarxes. Control T és un programa d'humor que neix amb la vocació de jugar amb aquests dos conceptes: noves tecnologies i internet».

Per la seva banda, Trepat va parlar del format, basat en el programa belga Control P, i que ha estat adaptat per DLO Magnolia: «L'aproximació de les noves tecnologies la fem a través de l'humor. Control T és un panel show, un gènere televisiu que en el món anglosaxó triomfa des de fa molts anys, amb una mecànica molt senzilla: una presentadora, amb dos equips de persones conegudes que competeixen per demostrar qui sap més sobre les noves tecnologies».

Thais Villas, que va conversar amb Alba Florejachs i l'Anna Bertran, va compartir amb els assistents el que ha après amb el programa: «Hi ha aplicacions que et serveixen, i d'altres, no, però et distreuen. He après a bregar amb tots els convidats esbojarrats que venen, m'ho he passat molt bé i m'ha donat una altra dimensió del que és un plató».

Villas estarà acompanyada cada setmana per quatre humoristes i famosos convidats que hauran de participar i comentar les proves que ella els anirà proposant, com per exemple: per a què serveix una aplicació de nom desconcertant? Com acabarà un vídeo de YouTube molt boig? Què ha inventat el personatge que tinguin per Skype? Cada prova serà puntuada per Oriol Artola, que valorarà els encerts i els comentaris dels convidats i, al final de cada programa, es proclamarà el guanyador del dia de Control T.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (10:20 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 25 Agost.

11,3%

TELE 5

9,6%

TVE 1

9,4%

ANTENA 3

5,6%

CUATRO

4,1%

LA SEXTA

3,1%

ENERGY

3%

13TV

3%

NEOX

2,8%

FDF TELE5

2,6%

NOVA

Veure números complets.