Notícies | TV

HBO llança el primer tràiler de l'últim capítol de Joc de Trons

La popular producció arribarà al seu final aquest dilluns 20 de maig, després de més de deu anys en emissió
15-05-2019 13:48
0 vots

El penúltim capítol de 'Juego de Tronos' ho deixat tot a punt per al que serà el punt i final de l'aclamada sèrie d'HBO. La terrible batalla de Desembarco del Rey, que ha enfrontat les forces de Cersei Lannister i les de Daenerys Targaryen, s'ha saldat amb una massacre.

((ATENCIÓ: AQUESTA NOTÍCIA CONTÉ SPOILERS))

Després de l'estrena del capítol, tal com sol ser habitual, HBO ha llançat el tràiler del desenllaç de 'Juego de Tronos'. Amb el sisè episodi de la vuitena temporada, la ficció conclourà, i, segons les noves imatges, ho farà amb una Daenerys convertida en tirana després d'arrasar Desembarco del Rey a lloms del seu drac Drogon.

Tyrion i Arya caminen entre les ruïnes, observant la destrucció que ha sembrat la Mare de Dracs sobre la capital dels Set Regnes. Per la seva banda, les hosts de la Targaryen, erigida com a reina de Ponent, criden amb fúria després de la victòria.

L'avançament conclou amb una imatge en la qual Daenerys, d'esquena, camina lentament, i observa la destrucció que ha creat. Ha perdut definitivament el seu seny i, igual que el seu pare, s'ha convertit en una tirana a la que cal enderrocar?

El final de 'Juego de Tronos' arribarà a la matinada del proper dilluns 20 de maig amb el sisè capítol de la seva vuitena temporada, en directe a Movistar + i disponible en streaming a HBO. Després de més de deu anys en emissió, la mítica sèrie conclourà i donarà resposta a la seva gran pregunta: qui ocuparà el Tron de Ferro?

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (21:02 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 20 Febrer.

19,9%

TELE 5

11,6%

ANTENA 3

9,6%

TVE 1

7,3%

LA SEXTA

4,2%

CUATRO

2,8%

FDF TELE5

2,7%

LA 2

2,6%

NOVA

2,2%

13TV

2%

ENERGY

Veure números complets.