Notícies | TV

La sorprenent reacció de Kit Harington en conèixer el final de «Juego de Tronos»

L'actor es va emocionar en llegir en el guió el destí de Jon i Daenerys en l'última temporada de la sèrie
28-05-2019 08:48
0 vots

El final de «Juego de Tronos» encara cueja en la memòria dels espectadors, que van veure com van culminar els fets de l'aclamada sèrie d'HBO després de vuit temporades i 73 capítols. 'El tron ??de ferro', últim episodi de la ficció, va deixar amargues reaccions no només en els fans, sinó també en intèrprets com Emilia Clarke o Kit Harington.

(Atenció: spoilers).

I va ser aquest últim, que en la sèrie va interpretar a Jon Snow, el qual es va enderrocar després de la lectura dels guions de la vuitena temporada. El seu personatge, després de l'atroç massacre perpetrada per Daenerys Targaryen a 'Desembarcament del Rei', ha de prendre una decisió crucial per alliberar els Set Regnes de la tirania de la seva estimada, matant-la després d'un llarg petó entre les ruïnes del saló del tron.

Un usuari es va fer ressò a Twitter de les emocions que es van apoderar de Harington durant la lectura del magnicidi. L'actor, en imatges procedents del documental 'Joc de Trons: la última guàrdia', va trencar a plorar un cop va saber que Jon seria qui, pel bé de Ponent, acabaria amb la vida de Daenerys.Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (00:08 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 27 Maig.

14,3%

TELE 5

12,3%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

8,1%

LA SEXTA

5%

CUATRO

2,8%

NOVA

2,6%

13TV

2,6%

FDF TELE5

2,5%

LA 2

2,3%

ENERGY

Veure números complets.