Notícies | TV

María Pujalte s'incorpora a l'«spin-off» de «Merlí: Sapere Aude»

La primera entrega de 8 capítols es podrà seguir en exclusiva a finals del 2019 a Movistar+
18-06-2019 21:59
0 vots
María Pujalte, a l'«spin-off» de Merlí. tv3

María Pujalte, a l'«spin-off» de Merlí. tv3

Les tres temporades que va durar la sèrie «Merlí» es van emetre amb un gran èxit per TV3, en prime time amb quotes de pantalla de més del 22%.

Movistar+ va anunciar l'acord amb TV3 que permetia la continuïtat de «Merlí», garantint així una vida nova per a la sèrie d'èxit, que es podrà seguir en exclusiva a Movistar+ a partir de finals del 2019. Aquesta és la primera sèrie original Movistar+ rodada en català.

La ficció creada per Héctor Lozano continuarà sent escrita per ell mateix i produïda per Veranda TV, pel mateix equip creatiu i tècnic de les temporades anteriors, per garantir-ne el segell «Merlí» que va agradar tant als seguidors de la sèrie original.

El rodatge de Merlí: Sapere Aude que va arrencar el passat 20 de maig, durarà unes 10 setmanes i es farà en diferents escenaris com la Universitat de Barcelona, el Barri Gòtic, el Raval i les platges de Barcelona.

Protagonitzada pel personatge de Pol Rubio (Carlos Cuevas) que torna a les aules i comença els seus estudis a la facultat de Filosofia, mesos després de la mort d'en Merlí, moment en el qual acabava la sèrie original. Aquí és quan comença la nova sèrie, en aquest moment en Pol se sent perdut i sol i s'ha convertit en una persona molt més insegura i indecisa. Al repartiment s'incorporen cares noves. Destaca la participació de l'actriu María Pujalte ( Periodistas, 7 vidas, Los misterios de Laura), que encarnarà la Bolaño, «la nova Merlí», mentora i font de motivació del protagonista.

El càsting principal està encapçalat per Carlos Cuevas (com a Pol) i David Solans (interpretant en Bruno) que ja apareixien a la sèrie de Merlí, així com Boris Ruiz (Alfonso, el pare d'en Pol). Com a novetat, també actuaran Pablo Capuz (Roi, el nou amic d'en Pol) i Azul Fernández (estudiant argentina).

En Bruno ha d'afrontar la situació que viu després de la mort del seu pare i ha començat una nova vida a la universitat estudiant història. La nova sèrie comptarà amb una primera entrega de vuit capítols de 50 minuts. «Sapere aude» és una locució en llatí que significa atraveix-te a saber. No serà una quarta temporada de Merlí, sinó una sèrie diferent que seguirà el mateix to i entrarà en el món de la universitat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (09:11 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 12 Desembre.

19,6%

TELE 5

10,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

7,6%

LA SEXTA

5%

CUATRO

2,9%

LA 2

2,7%

FDF TELE5

2,3%

13TV

2,3%

ENERGY

2,3%

NOVA

Veure números complets.