Notícies | TV

Un presentador de TVE qualifica d'«accident» la violació de La Manada

11-07-2019 15:44
0 vots
Javier Solano

Javier Solano

Javier Solano, el veterà narrador dels 'encierros' dels Sanfermines a TVE ha assegurat aquest matí que el que va passar amb La Manada "va ser un accident" que es va produir perquè una sèrie de persones "anaven molt begudes". Unes paraules que han incendiat les xarxes socials, que s'han omplert de crítiques cap a Solano.

"La ciutadania de Pamplona i les seves institucions públiques representatives, tant l'ajuntament com el govern de Navarra, s'han bolcat per dur a terme una campanya de publicitat per demostrar que la ciutat de Pamplona no té res a veure amb allò que va succeir" ha dit Solano.

Però segons després, ha relacionat la violació de la Manada amb l'alcohol: "Això va ser un accident que es va produir per part d'unes persones que, evidentment, anaven molt begudes, estaven de gresca, però això no és l'essència de la festa. A més, aquest accident pot produir-se per Sant Fermín o en qualsevol festa en la qual es aglutinen molts milers de persones i molts litres d'alcohol".

Les paraules de Javier Solano han tingut una gran repercussió i són moltes les persones que han fet arribar a Televisió Espanyola el seu malestar. Algunes plataformes com 'Comunicadoras8M' s'han alçat per demanar "una rectificació" a la cadena pública. "No consentirem que es digui que violar és un 'accident' i que la culpa és de l'alcohol".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (10:08 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 30 Desembre.

14,6%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

5,5%

LA SEXTA

4,7%

CUATRO

3,5%

LA 2

2,9%

FDF TELE5

2,9%

NOVA

2,3%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.