Notícies | TV

TV3 estrena el programa de Francesc Mauri «Globus sonda»

Candela Figueras també conduirà el format, que entrevistarà personatges a dalt d'un globus
29-07-2019 09:56
0 vots
Francesc Mauri i Joan Maria Pou CCMA

Francesc Mauri i Joan Maria Pou CCMA

TV3 estrena avui a les 22.50 Globus sonda, el nou programa conduït per Francesc Mauri i Candela Figueras, que oferirà entrevistes personals tot volant en globus sobre el territori català. L'Empordà, el delta de l'Ebre, el Bages, Vic o Esterri d'Àneu són algunes de les zones que l'espectador visitarà.

Cada episodi de Globus sonda comptarà amb dos convidats: un, el protagonista del programa, que farà el vol amb Francesc Mauri, i un altre personatge que, amb Candela Figueras, anirà al cotxe de seguiment, acompanyant des de terra el trajecte que es fa per l'aire. Des del cotxe, aquest personatge farà preguntes i parlarà del convidat principal, que no sabrà qui és el conegut del cotxe fins al final del programa. Quan el globus aterri tots dos personatges es descobriran, gaudiran d'un àpat junts amb els productes típics de cada territori que hauran sobrevolat i comentaran l'experiència.

El primer capítol de la temporada tindrà Joan Maria Pou com a protagonista. El periodista és conegut per ser la veu que narra els gols del Barça a RAC1, a més de ser el presentador de Cases d'algú a TV3. El segon personatge d'avui serà algú amb qui Pou comparteix lligams sentimentals i el paisaige que sobrevolaran serà l'Empordà de Dalí. Entre la resta de convidats hi ha Araceli Segarra, Òscar ­Fernández, Enric Masip, Xantal Llavina, Miguel Torres o Sergi Ferrer.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (18:34 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 21 Novembre.

21,1%

TELE 5

11,2%

ANTENA 3

8,7%

TVE 1

7,9%

LA SEXTA

4,6%

CUATRO

2,5%

LA 2

2,4%

FDF TELE5

2,4%

NOVA

2,3%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.