Notícies | TV

Netflix fitxa als creadors de «Joc de Trons»

La plataforma paga 200 millons de dólars per fer-se amb els serveis de David Benioff i Dan Weiss
08-08-2019 18:35
0 vots
David Benioff i D.B. Weiss

David Benioff i D.B. Weiss

L'alta demanda de continguts de televisió està deixant acords milionaris entre creadors i cadenes, amb figures com Shonda Rhimes, Ryan Murphy, Mike Schur i Greg Berlanti signant recentment tractes milionaris per produir contingut per a diverses companyies. Ara els showrunners de Joc de trons, David Benioff i D.B. Weiss, s'han sumat a la llista, ja que el duo acaba de signar un acord exclusiu que rondaria els 200 milions de dòlars amb Netflix.

El portal Deadline assegura que Netflix s'ha imposat davant de competidors com Apple, WarnerMedia, Disney, Comcast i Amazon, i finalment ha tancat l'acord amb els creadors. «Estem encantats de donar la benvinguda als narradors mestres David Benioff i Dan Weiss a Netflix», va dir Ted Sarandos, director de continguts de la companyia. «Són una força creativa i han delectat el públic de tot el món amb la seva narració èpica. Estem ansiosos per veure el que la seva imaginació portarà als nostres usuaris».

Per la seva banda, Benioff i Weiss van llançar un comunicat conjunt. «Hem tingut una bella carrera amb HBO durant més d'una dècada i estem agraïts amb tots ells per fer-nos sentir com a casa», han apuntat. «En els últims mesos, hem passat moltes hores parlant amb Cindy Holland i Peter Friedlander, així com amb Ted Sarandos i Scott Stuber. Recordem les mateixes preses de les mateixes pel·lícules dels 80; estimem els mateixos llibres; estem entusiasmats amb les mateixes possibilitats d'explicar històries. Netflix ha construït una cosa sorprenent i sense precedents, i ens honora que ens hagin convidat a unir-nos a ells», han assegurat.

Deadline va assenyalar en un primer moment que el seu acord està en el rang de les nou xifres, similar als contractes recents signats per creadors com Phil Lord i Chris Miller a Sony Television i Jonathan Nolan i Lisa Joy a Amazon. Més tard va ser The Hollywood Reporter qui va informar que la xifra de l'acord amb Netflix ascendiria fins als 200 milions de dòlars.

Benioff i Weiss són coneguts pel seu treball a «Joc de trons» d'HBO, la temporada final els va portar bastantes crítiques per part de molts fans, però també han estat elegits per escriure i dirigir una trilogia de pel·lícules de Star Wars per a Disney i Lucasfilm. A més, la publicació revela que el duo ha escrit un projecte sobre Kurt Cobain, líder de Nirvana, per Universal.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (06:06 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 12 Desembre.

19,6%

TELE 5

10,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

7,6%

LA SEXTA

5%

CUATRO

2,9%

LA 2

2,7%

FDF TELE5

2,3%

13TV

2,3%

ENERGY

2,3%

NOVA

Veure números complets.