Notícies | TV

«Les de l'hoquei» recull el segon Premi CIMA TV a la Igualtat a Vitòria

El guardó reconeix el contingut televisiu que millor hagi demostrat la no-discriminació de la dona
09-09-2019 21:18
0 vots
«Les de l'hoquei» recull  el segon Premi CIMA TV  a la Igualtat a Vitòria

«Les de l'hoquei» recull el segon Premi CIMA TV a la Igualtat a Vitòria

La sèrie Les de l'hoquei s'ha endut el segon Premi CIMA TV a la Igualtat que atorga l'Associació de Dones Cineastes i de Mitjans Audiovisuals (CIMA), en l'onzena edició del FesTVal de Vitòria.

Les de l'hoquei ha estat la guanyadora de la segona edició d'aquest premi, que és el primer que destaca la presència de la dona a la televisió i que s'atorga al contingut que millor hagi demostrat la no-discriminació de la dona per aconseguir una societat més igualitària.

«Les de l'hoquei és una sèrie valenta i innovadora que ha portat molts èxits a TV3», va afirmar Oriol Sala-Patau, cap de Ficció i Cinema de TV3, després de recollir el guardó per a aquesta sèrie, escrita i dirigida per dones, i que tracta temàtiques relacionades amb la identitat sexual, la immigració i l'adolescència.

En la seva intervenció, Sala-Patau va agrair el premi i va expressar el seu desig que «totes les televisions apostin per aquest tipus de continguts perquè val la pena fer-los i perquè, realment, els adolescents s'hi veuen molt reflectits».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (01:56 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 17 Febrer.

14,5%

TELE 5

12,6%

ANTENA 3

9,7%

TVE 1

7,9%

LA SEXTA

5,6%

CUATRO

3%

LA 2

2,8%

FDF TELE5

2,4%

ENERGY

2,2%

NOVA

2,2%

13TV

Veure números complets.