Notícies | TV

TVE Catalunya torna a la ficció amb «Bany compartit»

Gemma Nierga s'incorpora a «El matí a Ràdio 4» amb una secció d'entrevistes a polítics
09-09-2019 21:18
0 vots
La programació de la nova temporada de TVE Catalunya. tve

La programació de la nova temporada de TVE Catalunya. tve

TVE Catalunya recuperarà aquesta temporada la producció de ficció amb la sèrie en català Bany compartit, la primera en vint anys, i apostarà per la informació i la cultura, segons van explicar ahir el director de RTVE Catalunya, Carles González, i la cap de Programes de TVE Catalunya, Anna Cler.

La nova sèrie, que s'estrenarà el dissabte 14 de setembre i que serà la primera en català després de Happy House, és la principal novetat de la programació, amb la qual, segons Cler, TVE Catalunya recupera «una de les seves essències» amb una història que versarà sobre quatre joves que comparteixen pis.

Cler va explicar que és una sèrie amb «visió i clau molt femenina»-interpretada per Sofia Coll, Núria Montes, Paula del Riu i Laura Porta-, que constarà de 13 capítols amb tres trames cada un, i que es penjarà a RTVE a la Carta el mateix dia de la seva estrena.

Una altra de les novetats de la temporada serà que el programa Punts de vista passarà de mitja hora a una hora, conduït per Tània Sàrrias, i en el qual a partir del 10 d'octubre s'abordarà informació de totes les arts.


Un altre dels nous programes és el magazín esportiu TdP Club, produït a Sant Cugat del Vallès, sota la presentació d'Arsenio Cañada i que s'emetrà per Teledeporte al migdia a partir del 23 de setembre, en el qual, a més d'actualitat esportiva, s'obrirà el ventall a la nutrició, la medicina i la moda en l'esport.

El director d'Informació i Actualitat de RTVE, Enric Hernández, va explicat que TVE Catalunya retransmetrà en directe demà per La 2 a Catalunya un especial sobre els actes de la tarda de la Diada: «Hem d'estar on passen les coses».

Tant Hernández com González van remarcar que TVE Catalunya vol ser la «televisió de tots els catalans», i el director de TVE Catalunya va subratllar que l'especial serà de 16.30 a 20 hores, amb connexions en directe, taules d'analistes i entrevistes per valorar la Diada.

El subdirector de Ràdio 4 , Vicenç Sanclemente, va assegurar que Ràdio 4 ha apostat per «deixar de ser antropològics per ser rellevants», amb un gran pes en la informació i pel directe. Entre les novetats de l'emissora figuren la incorporació de Gemma Nierga amb una secció diària al programa El matí a Ràdio 4, amb Ramon Castelló i Rosa de Diego, en la qual entrevistarà figures polítiques.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (16:33 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 2 Agost.

13%

TELE 5

10,8%

ANTENA 3

9,8%

TVE 1

5,3%

CUATRO

4,4%

LA SEXTA

3,1%

FDF TELE5

2,8%

13TV

2,7%

LA 2

2,5%

ENERGY

2,3%

NOVA

Veure números complets.