Notícies | TV

Així va ser el pas de Masterchef Celebrity per Sant Julià de Ramis

La versió de famosos del programa de cuina de TVE va fer parada al restaurant Atempo, de la Fortalesa de Sant Julià
12-09-2019 12:28
0 vots
Així va ser el pas de Masterchef Celebrity per Sant Julià de Ramis

Així va ser el pas de Masterchef Celebrity per Sant Julià de Ramis

Televisió Espanyola va estrenar, el passat dimecres, la versió «Celebrity» del seu exitós programa de cuina Masterchef. Hi participen cares conegudes de la televisió, la música i el món de l'esport, com Els Chungitos, Tamara Falcó, Ana Millán, Marta Torné, Yolanda Ramos, el Sevilla o Almudena Cid.

Una de les proves del programa els va portar a fer parada al restaurant Atempo, dirigit pel xef i jurat del programa Jordi Cruz i situat a La Fortalesa de Sant Julià de Ramis. Els participants, dividits en dos grups, van haver de reproduir dos plats d'un menú dissenyat per Jordi Cruz i la resta del jurat, amb la complexitat que suposa i el baix nivell culinari dels aspirants a Masterchef. A més, el van haver de servir a 42 comensals, entre els quals hi havia joiers, orfebres, escultors i pintors que exposen al DOR Museum de la Fortalesa.

 

 

Ana Obregón, la primera eliminada

Els equips van estar dirigits per Ana Obregón i Juan Avellaneda, i ja va despertar els primers enfrontaments entre els concursants, especialment entre Ana Obregón i Vicky Martín Berrocal. La dissenyadora es va veure superada per la manera de dirigir de la biòloga. Finalment, l'equip va perdre i es va haver d'enfrontar a la prova d'eliminació. Ana Obregón va presentar un plat que no va agradar gens as components del jurat, i va ser la primera expulsada de la 4a edició de Masterchef Celebrity.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (23:55 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 24 Setembre.

14,3%

TELE 5

11,9%

ANTENA 3

8,8%

TVE 1

7,2%

LA SEXTA

5,4%

CUATRO

2,9%

NOVA

2,8%

LA 2

2,3%

FDF TELE5

2,3%

ENERGY

2%

13TV

Veure números complets.