Notícies | TV

Setmana dedicada a la crisi climàtica a TV3 i Catalunya Ràdio

La televisió se suma a una iniciativa mundial per fer visible l'emergència mediambiental
15-09-2019 21:44
0 vots
El logotip de la iniciativa internacional. tv3

El logotip de la iniciativa internacional. tv3

TV3 i Catalunya Ràdio s'han sumat a la primera iniciativa promoguda pel projecte Covering Climate Now per visibilitzar la crisi climàtica amb una cobertura temàtica especial durant una setmana.

El Covering Climate Now és una iniciativa promoguda per més de 200 mitjans de comunicació de tot el món que es comprometen a prendre consciència i donar la rellevància que correspon a una qüestió actual tan greu com la crisi climàtica.

Aquesta iniciativa es materialitzarà des d'avui i fins al 23 de setembre (dia en què tindrà lloc la Cimera Internacional d'Acció Climàtica de l'ONU a Nova York), amb una programació especial.

Durant aquesta setmana, diverses seccions del Telenotícies parlaran de la crisi climàtica amb reportatges relacionats amb les diverses temàtiques, com ara incendis, l'anàlisi dels compliments o incompliments polítics en matèria ambiental o el canvi de model energètic.

El programa Els matins estrenarà dijous un espai dedicat a la crisi climàtica que, amb la presència d'experts, explicarà l'evolució d'aquesta crisi, les conseqüències i com hi poden intervenir les administracions.

L'informatiu infantil Info-k, presentat per Laia Servera i que s'emet cada dia pel canal infantil Super3, emetrà notícies breus durant tota la setmana i farà una crida a la participació perquè l'audiència enviï vídeos que posteriorment s'emetran. Dijous emetrà un monogràfic de 20 minuts sobre el planeta i el perill en què l'ha situat la crisi climàtica.

Altres programes implicats són el 30 minuts, amb l'emissió del documental Amazones, aturar el desastre o el Sense ficció, dirigit i presentat per Montse Armengou, que emetrà els reportatges Out of plastic, sobre l'impacte del plàstic a les illes Balears, i Gràcies a la pluja, protagonitzat per un graner de Kènia que ha vist l'impacte de la crisi climàtica en les seves collites i posa en la cimera de París totes les seves esperances.

Els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació també dedicaran diversos espais temàtics a la crisi climàtica durant tota la setmana.

Destaca l'informatiu Catalunya nit, amb Kílian Sebrià i Laura Rosel, que hi dedicarà una sèrie de reportatges i que el dia 20 emetrà un monogràfic dedicat a l'emergència climàtica.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (08:44 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 24 Maig.

14,7%

TELE 5

10,2%

ANTENA 3

9,3%

TVE 1

6%

LA SEXTA

5,9%

CUATRO

2,9%

13TV

2,7%

LA 2

2,7%

DIVINITY

2,7%

ENERGY

2,3%

FDF TELE5

Veure números complets.