Notícies | TV

Amazon incorpora al seu catàleg la mítica sèrie «Verano azul»

La ficció creada per Antonio Mercero també es pot veure a través del servei a la carta d'RTVE
05-11-2019 22:51
0 vots
Els protagonistes de la sèrie «Verano azul». RTVE

Els protagonistes de la sèrie «Verano azul». RTVE

Verano azul, la sèrie que va fer història a la televisió espanyola en plena transició a la democràcia, ja es pot veure al catàleg d'Amazon Prime Video. La ficció d'Antonio Mercero, estrenada l'octubre de 1981 a Televisió Espanyola i que narrava la història d'un grup d'adolescents que passaven l'estiu en un poble de la costa de Màlaga, s'incorpora finalment a la plataforma del gegant del comerç electrònic, tot i que abans del passat estiu tot semblava indicar que es quedaria a Netflix, que va anunciar a través de Twitter que l'incorporava al seu catàleg.

A banda de la plataforma en streaming, la sèrie es pot veure íntegrament i de forma gratuïta des de fa anys a través del servei a la carta de Televisió Espanyola.

Protagonitzada, entre d'altres, per Juanjo Artero, María Garralón i Antonio Ferrandis, Verano azul va ser una de les primeres sèries espanyoles que es va exportar al mercat internacional. Va arribar primer a diversos països de l'Amèrica Llatina i, doblada, a bona part d'Europa. A més, des de la seva estrena, la sèrie no ha abandonat mai la televisió pública espanyola, que no ha dubtat mai a oferir reposicions que han gaudit d'unes bones xifres d'audiència. El passat estiu es va poder veure a través de La 2 de Televisió Espanyola.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (06:44 h)

Després

CUATRO

*

*

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 24 Maig.

14,7%

TELE 5

10,2%

ANTENA 3

9,3%

TVE 1

6%

LA SEXTA

5,9%

CUATRO

2,9%

13TV

2,7%

LA 2

2,7%

DIVINITY

2,7%

ENERGY

2,3%

FDF TELE5

Veure números complets.